JELENA JE OVAKO PRIČALA O OCU koji je preminuo!

Autor:

Zadruga

27.07.2018

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Jelena Krunić danas je izgubila oca koji se borio sa opakom bolešću. Jelena je upravo zbog toga i ušla u rijaliti kako bi skupila novac za njegovo lečenje!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jelena Krunić

- Mama i ja smo išle na VMA i saznale da tata ima treći stadijum. Svi su hteli da se slikaju sa mnom kada su me prepoznali, ali ja nisam imala snage. Operacija nije bila moguća jer nam je doktor rekao da mora da krene sa hemoterapijom. Jako sam vezana za oca, sve sam teško podnela, ja sam uvek govorila da je mene moj tata rodio. Pokušavala sam da tati obezbedim kubansku injekciju i to je moj razlog ulaska u drugi rijaliti jer nam je trebalo 5.000 evra za injekciju. Čak sam se čula i sa ćerkom pokojnog Bate Živojinovića. Ušla sam u rijaliti zbog toga i zbog nekih stvari koje planiram da pokrenem - rekla je pre pet meseci.

Nažalost, Jelenin otac je danas izgubio bitku sa bolešću. Krunićeva je objavila na svom Instagram profilu da joj je umro otac, a zajedno sa fotografijom njenog oca dok je drži u naručju kao bebu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading