Anabela PRETILA jutjuberu: DOBIĆEŠ BATINE AKO SPOMENEŠ LUNU!

Autor:

Zadruga

26.07.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas pretila jutjuberu Petru Ivanoviću, koji je pre desetak dana upao u butik njene ćerke Lune, gde je napravio neslanu šalu koju je kasnije postavio na svoj Jutjub kanal.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pretila mu preko posrednika... Anabela
Foto: facebook.com
Jujuber se neslano našalio s Lunom, pa ga stigla Anabelina prenja...? Petar Ivanović

Naime, on je upao u njen butik i snimio takozvani prenk, odnosno kratak snimak koji ima za cilj da zabavi i nasmeje sve koji ga pogledaju, ali po svemu sudeći, ishod nije bio nimalo zabavan. Momak je zajedno sa svojim drugom terorisao radnice, vređao ih i ismevao izloženu garderobu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
I ona je poludela zbog ovog jutjubera... Luna

Atijasova je poludela nakon što je izvesni Petar objavio snimak u kome maltretira radnice butika

Anabela je nastavila rat sa Ivanovićem, pa je na Instagramu obelodanjena njena prepiska sa ženskom osobom koja je i njen, ali i njegov pratilac. Atijasova je preko nje želela da poruči Petru da Lunu više ne pominje, inače će imati velikih problema.

- Pošto vidim da se međusobno pratiš sa onim "Don" Petrom, prenesi mu, ali suptilno, nemoj nikako da kažeš da je od mene poteklo, da ako još jednom bude snimio video ili spomenuo Lunu, da će najebati. Ali ozbiljno! Prebiće ga neko, i molim te, suptilno - napisala je blogerkina majka u poruci.

RepublikaFoto: Republika.rs
Zanele se u pretnjama... Luna i Anabela

Prenesi mu, ali suptilno, nemoj nikako da kažeš da je od mene poteklo, da će najebati. Ali ozbiljno

- Osoba kojoj je Anabela pisala odmah mi je poslala skrinšotove poruka u kojima poručuje da ću najebati ukoliko budem spomenuo Lunu još jednom u mojim snimcima, da će me neko prebiti - rekao je Petar, a onda je u inat Anabeli i Luni nastavio da snima video-snimke u kojima proziva bivšu zadrugarku, a u poslednjem koji je snimio izneo je niz uvreda na njen račun.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
ivan

26.07.2018 06:37

Hoce li neko da zaustavi ovu zenu i njenu cerku u nasilnickom ponasanju i pretnjama koje iznose? Drzavo reaguj,stop nasilju od strane Djogani familije.

Odgovori 29 5
Zoran

26.07.2018 08:18

@ivan - Anabela preti drugima pa onda policiji prijavljuje da se njoj i Luni preti. Ludilo.

Odgovori 21 4