VREĐA BIVŠU SUPRUGU! HLADNOKRVNO POSLE SVEGA: Sloba bez dlake na jeziku ZAPRETIO Kiji?!

Autor:

Zadruga

21.07.2018

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni zadrugar u rijalitiju započeo je vezu sa blogerkom Lunom Đogani, dok ga je u spoljnom svetu čekala supruga Kristina Kija Kockar.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba se poprilično naljutio na nekoga

Njegova veza sa Lunom punila je novinske stupce, ali pravi šou je tek nastao kada je u rijlaiti ušla Kija.

Njihov odnos je bio nedefinisan iako su bili u braku, jedno drugom su prebacivali stvari i svađali se oko situacija u braku, koje nikome nisu bile jasne, jer su govorili u šiframa.

Ipak, da je karma čudo dokazuje to da je Kija pobedila u "Zadruzi", postala popularnija i od Slobe i njegove ljubavnice Lune, a ako se po jutru dan poznaje, odnosno ako je suditi po očekivanjima publike, očekuje je velika karijera.

Sloba je, na iznenađenje svih, odugovlačio sa razvodom i nije potpisao papire za razvod braka, što je Kija učinila dan nakon finala, ali je prošle nedelje "prelomio" i njih dvoje su sada razvedeni.

Ipak, posle razvoda na njegovom Instagram nalogu osvanu po koje poruke sa zanimljivim sadržajem.

Foto: instagram.com/sampanjactatica
Upućeno Kiji?

Tako je bilo i ovaj put, pa se na njegovom "InstaStory"-u našla poruka: "Kakva bi tišina nastala, kada bi ljudi govorili ono što znaju".

Nije otkrio kome je upućena ova poruka, ali poznato je da je slične reći razmenjivao sa Kijom u toku svađe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zoran

21.07.2018 14:12

Ne zna Sloba sta hoce. Kako mama kaze.

Odgovori 30 6
Duška

21.07.2018 21:15

Sloa tačno nza šat želi u vom životu. Njegova ljubav ga čeka... On je poseban mladić. Njega zaslužuje samo žena koja će ga ludo voleti, i to ceo život samo njega i nikada neće pogledati drugog muškarca...on to zaslužuje. Konačno, je jedinu dobru stvar uradio za sebe a to je da se razvodi... ne treba mu to zlo u životu. On ima svoju karijeru, svoje stare roditelje koji mu žele dobro i koje najviše voli na svetu. Sretno care.... zaslužuješ svu sreću ovoga sveta.Fanovi ljubav za ljubav

Odgovori 11 37