U ZADRUZI BILA SMERNA! Skinula se Andrijana Radonjić!

Autor:

Zadruga

16.07.2018

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica Andrijana Radonjić u rijalitiju "Zadruga" predstavljala se kao smerna devojka koja je tri meseca uspela da odoli iskušenjima, pa i onom najvećem da ima s*ksualni odnos sa svojim dečkom Nemanjom Đerićem Đeksonom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bili fini u "Zadruzi"... Đekson i Andrijana

Zbog izuzetne samokontrole, Andrijanu su mnogi optuživali da se folira i da uopšte nije tako smerna i poštena. A ona je izržala do kraja i isticala da neće posrnuti u promiskuitet. 

Tako je ostalo sve do danas kada je objavila veoma provokativnu fotografiju u plavoj bundi, ispod koje je jasno da ne nosi ništa. Ovu odluku da se obnaži je zasigurno podržao njen dečko Đekson, ali je pitanje šta je rekao Andrijanin otac Duško Radonjić koji je strogo vodio računa o časti svoje ćerke.

Foto: instagram.com/andrijana_official
Šta sad kaže tata...? Andrijana i Duško

A promiskuitetna ili ne, ne može se reći da Andrijana izgleda loše. Naprotiv izgleda veoma dobro što su potvrdili i komentari njenih pratilaca na društvenoij mreži.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading