ANASTASIJA, OPROSTI JOJ: Luna se očajnički ŠLIHTA BIVŠOJ DRUGARICI?!

Autor:

Zadruga

16.07.2018

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Anastasija Ražnatović trenutno su najpoznatije mlade devojke u Srbiji. Dok je Đoganijeva u najpoznatijem rijalitiju "Zadruga" osvojila drugo mesto, Ražnatovićeva je pripremala svoju prvu pesmu koja ju je, za samo jedan dan, vinula u visine estradnog neba. Ipak, ove devojke imaju mnogo toga zajedničkog.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Anastasija Luni nije oprostila izdaju...

Nekada su bile najbolje drugarice, a danas ne razgovaraju. Razlog njihove svađe je Lunino nelojalno ponašanje prema svojoj tadašnjoj najboljoj drugarici. Kako se pričalo, Luna se "nabacivala" Anastasijinom dečku, i to bez pardona. Anastasija nije mogla da oprosti tu izdaju, te se njihovo druženje tu i završilo.

Da je bivšoj Zadrugarki žao što nije više u društvu Cecine ćerke, govore instagram objave koje Luna ne prestaje da "kači". 

Foto: instagram.com/printscreen
Luna Đogani obožava Tasijinu pesmu

Interesantno je da je Đoganijeva objavila nekoliko kadrova iz spota, kao i deo ovog videa na svom profilu na instagramu te je mnogima delovalo kao da očajnički želi da joj Anastasija oprosti "grehe iz prošlosti" uprkos tome što je majka taze pevačice, Ceca Ražnatović javno podržala Luninu ljutu suparnicu Kiju Kockar, od koje je ova i izgubila bitku za prvo mesto.

Foto: instagram.com/printscreen
Neprestano sluša pesmu... Luna Đogani

Sudeći po Anastasjinim i Cecinim potezima u kojima su punu podršku dale upravo Kristini Kockar, ova Lunina želja neće joj biti uslišena.

Luna izgleda nije naučila životnu lekciju "Ne diraj ništa što je tuđe", pa je morala na popravni ispit upravo u "Zadruzi". Da li je sada konačno utvrdila gradivo, ostaje nam da vidimo, kao i da li će joj Anastasija oprostiti ružnu prošlost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading