LUNA NEĆE VIŠE DA ČUJE ZA SLOBU: Pristao na razvod, sad ga i blogerka ispljuvala

Autor: Republika

Zadruga

15.07.2018

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna je ove večeri u emisiji "Narod pita" prokomentarisala je njen odnos sa bivšim dečkom Slobom Radanovićem nakon izalaska iz Zadruge. Luna je bez dlake na jeziku rekla šta posle svega misli o Radanoviću i otkrila da li su u kontaktu.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Luna Đogani neće da čuje za Slobu

 Nismo se čuli. Ja sam sa Slobom završila u svakom smislu. Kada sam videla da nemam za šta da se borim, da balansira i ne zna šta želi, jednostavno dečko je kontardiktoran, i da mu drugi ljudi kreiraju mišljenje o meni i on to dozvoljava, ja vidim kako se menja njegovo ponašanje prema meni i neću više da tražim opravdanje za njega - rekla je Luna i dodala:

 Dok smo ja i on bili u ljubavi svi su nas podržavali, a onda kad nismo, svi se peru od mene, pa tako i Sloba. Razočarao me je kao čovek i ne želim nikakvu komunikaciju sa njim - navela je ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kulic

24.07.2018 12:14

Laze. Svaki dan se cuju po nekoliko puta. Ona ga verno ceka. Da li ce docekati ne znam jer Sloba cesto ne odrzi obecanje.