VRBAŠKI PRED ANDRIJANOM PROGOVORILA: Đekson me je zvao da imamo s*ks!

Autor:

Zadruga

16.07.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški, Duško Radonjić, Andrijana Radonjić, Bane Čolak i Milan Milošević gostovali su u emisiji "Zadruga, narod pita", a gledaoci kraj malih ekrana imali su priliku da ih pitaju sve što su želeli da znaju. Zanimljivo je da su u ovoj emisiji gošće bile nekadašnje devojke Nemanje Đerića Đeksona - Mina i Andrijana.

Foto: Promo foto
Mina Vrbaški

Naime, na samom startu emisije Andrijana je istakla kako je raskinula vezu sa reperom, dok je Mina Vrbaški komentarisala svoj odnos sa ovom bivšom cimerkom i nekadašnjim momkom.

- Oni su napolju druge osobe. Bili su raskinuli, pa su se pomirili baš sada na splavu i malopre sam saznala da su opet raskinuli - rekla je Mina.

- Naš status je da nismo zajedno, to je definitivno naš status. Ne kupujem medijsku pažnju, barem ja, ja sam iskreno ušla u to. Meni takav marketing ne treba. Definitivno se nismo uklopili. Dosta smo različiti. Dosta se stvari desilo u poslednjih mesec dana. Niko nije uzrok sada, nije ni Mina, ni njegova bivša devojka neka, nego cela situacija između nas - govorila je Andrijana.

Mina je potom otkrila da ju je Nemanja zvao nakon "Zadruge", te da joj je nudio da imaju seksualni odnos.

- On je meni rekao da bi imao sa mnom seks, ali da se boji da ja ne pokažem klipove ili da ga ne snimim, tako nešto - rekla je Mina, a Andrijana je odmah naglasila da oni već izvestan period nisu zajedno.

- Nas dvoje nismo zajedno već deset dana. Ja samo mogu da kažem da nije bilo vredno, mesec dana je prošlo, ja sam posle tri dana shvatila šta želim, a šta ne. On mora sam sa sobom da raščisti neke stvari - zaključila je Andrijana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading