MINA: MOJA MAMA JE KRETEN!

Autor: pink.rs

Zadruga

15.07.2018

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Vrbaški, majka bivše zadrugarke Mine Vrbaški, razmenjivala je poruke sa nekadašnjim stanarom Bele kuće, Borom Santanom. Portal Pink.rs došao je u posed njihove prepiske, koju možete pogledati klikom na ovaj link, a takođe su se pojavile i informacije da su njih dvoje imali intimnu akciju.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Mina Vrbaški

Mina Vrbaški je komentarisala celu situaciju između njene majke i njenog bivšeg cimera.

- Znači moja mama je kreten, odmah da kažem! Prvo me je pitala šta da radi, ja joj kažem da ništa ne izbacuje, da ne priča o tome i ona uradi kontra. Sad mi kaže: "Jao, pa šta da radim?", ja sam joj rekla da se sama vadi iz svojih g*vana! Ne zanima me! To je njihova priča. Neka rade svoja posla, ja svoja i tako da nemoj da mi se obraća ništa oko Bore - priča Mina.

Nas je zanimalo i da li bi Mina Vrbaški prihvatila Boru Santanu za očuha, ukoliko bi romansa ovog zadrugara sa Mininom majkom prešla u nešto ozbiljnije, a Vrbaški nam je rekla da ne bi imala problem da joj Santana bude očuh.

- Ma Boru mogu da prihvatim kako hoćeš! Bora je moj brat, znamo se i pre Zadruge. Dugo smo se družili. Kao da je to problem - izjavila je Vrbaški za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading