DABOGDA TEODORI PRESEO POROĐAJ: Haos u emisiji, Marija Kulić klela Gocu Džehverović

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić se posvađala sa Gordanom Džehverović, pa je usred emisije počela da kune nju i njenu ćerku Teodoru. Naime, gosti Pinkove emisije "Narod pita" bili su Kulićke, Dzžehverovićka i Marko Miljković.

Foto: dailymotion.com
Marija Kulić

Mame bivših zadrugarki nisu mogle da izbegnu sukob i ne sete se nesuglasica koje su se dešavale tokom deset meseci, koliko je trajao rijaliti.

Podsećanja radi, Džehverovićke su imale sukob sa Miljanom, a tom prilikom Goca je rekla: "Setićeš se mene na porođaju". Upravo je to uvredilo Mariju i preksinoć je zahtevala objašnjenje:

- Baš me zanima šta je to značilo da će se setiti nje na porođaju - pitala je Marija.

Foto: dailymotion.com
Gordana Dževerović

- Ona zna koliko sam ja vezana za moju decu. Ona je tada, kada smo bili u svađi, a zna da sam do tada uvek bila uz nju, napala mene i Teodoru da smo se smejale kada je ona počela da jauče. Teodora se smejala jer ju je Mića masirao, a ona me je napala i vređala moga sina - rekla je Goca, ali Marija je napala još više:

- Šta god drugo da ste joj rekli, ništa vam ne bih rekla, ali tako da joj se obratite, to je ružno i ne možete da me ubedite da niste mislili sve najgore, da joj presedne. To nije nimalo lepo i vaša ćerka će biti sutra na porođaju, pa ćete videti kako će biti - odgovorila je Marija Kulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading