MALO S*KSA NIKOG NIJE UBILO: Evo šta Miki i Nadežda kažu o divljoj noći u šteku!

Autor:

Zadruga

08.07.2018

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema više nikoga u regionu ko ne zna da su Nadežda Biljić i Miki Đuričić završili na porno sajtovima posle vrele akcije u "Zadruzi". Pa šta sad, s*eks, k'o s*eks - kakvi smo mi, možda ta ljubavna epizoda uđe i u udžbenike kao deo nekog obaveznog seksualnog obrazovanja

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda Biljić i Miki Đuričić

Uostalom, Miki i Nadežda su bili gosti u emisiji "Zadruga, narod pita", pa su, naravno, govorili i o egzibiciji o šteku, za koju su neki - poput Aleksandre Džidže Stojković - rekli da je to bio najbolji seks do sad viđen i rijalitiju!

- Od malih nogu imamo strah od seksa, pa nam baka i deka pokrivaju oči. To treba drugačije, treba da kažeš da je to vođenje ljubavi i da se tako prave deca. Ne znam šta je problem. Ja sam nju branio, niko nije smeo da je dira - rekao je Miki.

- Ja ne znam zašto je to loše, on je pred svima rekao da sam njegova devojka - dodala je Nadežda.

- Mi smo ušli kao slobodni ljudi. Đekson se zabavljao sa Anđelom, pa sa Minom. Svi su imali dečka pa se smuvali svako sa svakim. Niko to ne osuđuje, a ovo naše jeste malo degutantno imati odnose, ali dobro, perem se malo - rekao je Đuričić.

E sad, zašto je to degutantno posle cele priče da to nije problem i da nije strašno, đavo će ga znati, tek, ako želite da pogledate šta su još Nadežda i Miki pričali u emisiji, to možete u videu koji je pred vama:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
bane

08.07.2018 15:43

Sinoc se videlo ko podrzava kuju to je ona najprimitivnija srbija , ali nije istina da ih ima toliko koliko nas ubedjuju, jer ako je luna 4 puta pobedila SMS glasovima sa 82%, a onda najednom u finalu pobedjuje kija sa cak 55% glasova . Ko god ima mozga bar malo mora da pita kad su govorili istinu, jer je ne moguce promena glasova za 15 dana to samo budele mogu da progutaju. Sad vidite koju srbiju ste probudili, onu najnizu i najprimitivniju koja je jos na nivou turskog pasaluka.

Odgovori 1 11
Cici

08.07.2018 16:05

Lazni moralista. Zna da kaze da su drugi manipulatori,a sta je on. Napravio frku da izadje jer mu istekao ugovor. Sto to ne kaze ,nego kao on izasao zbog morala. Kako da ne,samo kada mu ne verujem.

Odgovori 11 0