Kija i Sloba se ne razvode DA BI DOBILI MILIONE!

Zadruga

07.07.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević u najnovijoj kolumni otkriva šokantan detalj koji će promeniti tok brakorazvodne parnice Kristine Kije Kockar i Slobodana Radanovića. Kako navodi novinar "Srpskog telegrafa", Kija i Sloba odlučili su da odustanu od razvoda, a za to imaju dobar razlog.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Sve je saznao upravo on... Milan Milošević

Drage moje kolumnjare i dragi moji kolumnjaši! Ovo je umesto onog "ahtung ahtung". Evo mene i danas sa vama rešen da poentiram i iznesem pred javnost nešto od čega vam dobro biti neće, istinu od koje će vam se u glavi zavrteti, priču zbog koje će mnogi od vas i suzu da puste. Opasan sam, znam! Ali za vas sam bogomdan, verujte, jer posle ove priče možete svi lagano da spakujete vaše kofere i, ako vam je ostao koji dinar od silnog glasanja, odete na zasluženi odmor. Prethodnih dana bavili smo se tajnama iz "Zadruge", a ovog vikenda bavimo se ponudom koju bračni sapatnici Sloba i Kija očigledno nisu mogli da odbiju. O čemu se radi čitajte u nastavku teksta, a mi idemo na reklame, od nečeg mora i da se živi, zar ne?! Čitajte Srpski telegraf, dnevni list kojem narod svakim danom sve više veruje! E, ovako!

Mihajlo Ž. iz Čikaga, kome je umrla cela porodica, kao i ćerka Kristina sredinom aprila, rešio je da svu imovinu ostavi zadrugarima

Foto: youtube.com/AmiG Show
Ništa od razvoda... Sloba i Kija

Poznato je da su učesnici "Zadruge" postali miljenici naših ljudi širom sveta, od Leskovca do Paname. Tako su se Kija i Sloba, glavni akteri devetomesečnog serijala uvukli u srca vremešnog gospodina Mihajla Ž. (78) i njegove, sada već pokojne, ćerke Kristine Ž., koja je sredinom aprila preminula nakon duge borbe sa najtežim oblikom kancera, laka joj crna zemlja. Da, zaboravih u startu reći da pomenuta porodica ceo svoj život živi i radi u SAD u Čikagu.

Mihajlo ih je jedino uslovio da ne smeju da se razvedu narednih godinu dana

Od samog početka Kristina se izuzetno vezala za lik i delo naše srpske heroine Kristine Kije Kockar, pa je gotovo 24 sata bila uz nju. Plakala je sa njom, smejala se i borila se za spas braka sa Slobodanom Radanovićem.

Njen otac Mihajlo ispočetka nije baš bio srećan što se njegova bolesna ćerka toliko emotivno vezuje i ujedno potresa zbog tamo neke skalamerije od braka, a kasnije je shvatio da je ta rijaliti-preokupacija u stvari dovela do boljitka, pa se pomirio sa sudbinom, te se čak i sam priključio svakodnevnim problemima u "Zadruzi". Naradio se Mihajlo u životu i zaradio mnogo, a poslednjih dvadesetak godina nizale su mu se nesreća za nesrećom, prvo sin, a kasnije i žena, prerano ga napustiše. U martu mesecu se pogoršalo Kristinino stanje, a sredinom aprila je, nažalost, preminula u 58-oj godini života. Mihajlo je nastavio da prati "Zadrugu", a odluka koju je doneo ostaviće vas bez daha, baš kao što je mene patosirala kada sam je čuo!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Saznao neverovatnu tajnu... Milan

Mihajlo je rešio da sve što je zaradio u životu, sve nekretnine pokretne i nepokretne pokloni kome drugom nego junacima koji su bili u mislima njegove Kristine kada je napuštala ovaj svet. Da, dobro ste pročitali, ne vraćajte se ponovo gore, gubite samo vreme jer predstoji najbolje!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Ipak ostaju zajedno... Kija i Sloba

Odlučio je gospodin Mihajlo da sve njima ostavi, ali pod jednim uslovom! DA SE NE SMEJU RAZVESTI U NAREDNIH GODINU DANA! A zašto godinu dana?! Pa, da bi dali šansu jedno drugom i spasli njihov posrnuli brak, a u suprotnom od novca nema ništa! Bogatstvo galantnog fana iz Čikaga procenjeno je na tričavih milion dolara, tako da će naši junaci postati milioneri, naravno, ukoliko se ne razvedu! Kako čujem, oboje su u šoku! Od razvoda nema ništa, para vrti gde burgija neće! Milion za prevaranta?! Bože, bože, gde sam bio kad si delio sreću?! Neka im je sa srećom i da na miru potroše sve, a samo će oni znati da li je brak opstao zbog jake ljubavi ili pak zbog Mihajlovih dolara. Odoh i ja na more, ne mogu više, prvo mesto, škoda, popularnost neviđena, pa još i milionče! Nema dalje... ili ima... ostanite uz Srpski telegraf. Vaš Milošević Milan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mima

08.07.2018 00:16

Uvek sam pisala, da samo prevaranti opstaju u ovoj zemlji!Na zalost!

Azaza

08.07.2018 15:23

Hahahaha jel ovo " Odoh i ja na more, ne mogu više, prvo mesto, škoda, popularnost neviđena, pa još i milionče! " za Lunu? Jer je i ona pobjegla