Marko u emisiji PRIZNAO SVE, Luna mu odmah poslala poruku: Drži jezik za zubima!

Autor:

Zadruga

06.07.2018

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom sinoćnje emisije "Zadruga - Narod pita" Marko Miljković govorio je o tome sa kim je od zadrugara ostao u kontaktu posle rijalitija, a kada su ga ostali gosti emisije upitali da li se čuje sa Lunom Đogani, budući da su pred kraj "Zadruge" ostvarili vrlo prisan odnos, usledilo je priznanje.

Foto: printscreen/youtube.com
Marko Miljković

Videli se nismo, ali smo imali tu neku komunikaciju preko Instagrama. Ona je sad na moru, videćemo se kad se vrati - priznao je Marko, koji je posle svega nekoliko minuta dokazao da se ne dopisuju samo preko Instagrama.

- Evo, sad mi poslala poruku, kaže: "Nije trebalo ono da pričaš, sad će ispasti haos" - pokazivao je Marko svoju Whatsapp prepisku sa Lunom novinarima u studiju, da bi mu ubrzo stigla još jedna poruka od Lune, koja trenutno odmara u Grčkoj i, po svemu sudeći, ne propušta emisije u kojima gostuje Marko.

- Poslala mi je: "Drži jezik za zubima" - rekao je Marko, što dodatno u sumnju dovodi njihov odnos o kojem Luna, očigledno, ne želi još uvek da se mnogo zna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Katarina

06.07.2018 15:23

Luna i Anabela prete svima a prijavljuju policiji da neko njima preti. Neka svako prijavi pretnje i dokaze pa ce se utvrditi istina.

Odgovori 11 4