POSLE S*KSA: MINA MORA DA PRIHVATI SANTANU ZA OČUHA!

Zadruga

03.07.2018

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Santana i Ivana Vrbaški su imali s*ks!

Foto: printscreen/TVPink
Ivana Vrbaški

Naime, tokom žurke koje je održana u Šimanovcima povodom završetka "Zadruge" svi su primetili da su se majka bivše zadrugarke Mine Vrbaški i pevač zbližili, pa čak i da su se rodile neke simpatije između njih. Celo veče su nazdravljali, igrali i pili, a nakon žurke Bora se kao pravi džentlmen ponudio da Ivanu vrati kući. U putu ka kući obuzele su ih strasti te su imali seks na zadnjem sedištu Borinog auta.

Ivana za Rijaliti nije želela da krije da se između Santane i nje dogodio seks, pa je potvrdila naša saznanja.

- Istina je da se nešto dogodilo, bilo je veoma lepo, Bora je divan dečko. Na žurki je bio malo sa svojim društvom, a malo sa mnom. Zadrugari su odmah primetili da se nešto dešava između nas. Ja sam mu predložila da krijemo šta se desilo jer sam znala da će odmah početi da kolaju priče, ali njega to nije interesovalo. Bora nije mario ko će šta da kaže, on je skroz u nekom svom fazonu i boli ga uvo za sve. Mojoj mami se Bora sviđa, a Mina ne sme ništa da mi kaže jer sam ja njena majka, a i slobodna sam.

 Ivana: Mina ne sme ništa da mi kaže jer sam ja njena majka, a i slobodna sam

Ivana je otkrila i da je dečko sa kojim je bila u vezi ostavio pre mesec dana iz njoj nepoznatih razloga, kao i da joj je Bora melem na ranu.

- Mene je moj dečko ostavio i ja zaista ne znam zašto, ali eto, slobodna sam već mesec dana, tako da mi je Bora dobro došao kao melem na ranu. Zaista samo mogu da kažem da je bilo lepo, sve se spontano desilo, nismo bili ni pijani ni drogirani. Neću kao zadrugari da se vadim na "amneziju", odrasli smo ljudi i sve što smo uradili - uradili smo jer smo to želeli - zaključila je Ivana Vrbaški.

ATF: 

ATF:

ATF:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Emina

04.07.2018 06:22

Kakva cerka takva majka.

Odgovori 16 0
sale

04.07.2018 07:05

Kakva cerka - takva majka. Moze Bori majka da bude.

Odgovori 17 0
Lola

05.07.2018 04:57

Gospode dragi, Mina je još i dobra.

Odgovori 10 0