Milan Milošević otkriva najveći skandal s finala: Svekar besneo na Kiju pred ljudima!

Autor:

Zadruga

02.07.2018

05:25

Novinar Milan Milošević, koji je u najgledanijem rijalitiju "Zadruga" proveo svih devet i po meseci i našao se među finalistima, za Srpski telegraf piše ekskluzivni serijal, u kom razotkriva sve tajne zadrugara.

Milan Milošević otkriva najveći skandal s finala: Svekar besneo na  Kiju pred ljudima!

Promo foto

Komentari (8)

Loading
Marina

02.07.2018 08:04

Kakva porodica....za izbegavanje....da li su ti ljudi makar na trenutak svesni sta su uradili i sta rade???

Odgovori 106 4
Cici

02.07.2018 10:20

Pa Kija ako je luda neka i dalje nalazi opravdanje za njihove postupke i neka dozvoljava da je ponizavaju. Dokle bre vise. Da je pametna i da prekine svaku komunikaciju i sa Slobodanom i krene dalje.

Odgovori 58 1
Snupi

02.07.2018 10:37

Ne razume dokle misli da mu popusta i sebe ponizava. I svaki intervju koji da ne moze da prodje bez spominjanja Slobodana, njegovo otezanje sa potpisivanjem papira...Kija samo steti sebi,a Slobodan to koristi za svoj marketing. Ne znam kako je neko ne posavetuje od prijatelja da joj ti postupci ne idu u prilog,da samo kvari sliku o sebi. Razvedi se vise,sta trazis sa covekom koji te toliko ponizio i koji nikada nece stati na tvoju stranu,nego stranu svojih roditelja.Koji je takve uvrede izrekao na tvoj racun,nazvao te kurvom pred ljubavnicom....i ti mu saljes poruke,pa ne bih ga pogledala vise u zivotu a kamo li mu se javila.

Odgovori 42 0
Tijana

02.07.2018 12:40

Balvan je mesecima govorio da je njegova jedina greska bila sto nije rascistio sa Kijom pre rijalitija. Pa sto sad nece da potpise za taj razvod?!?! Nada se da ce i njom izmanipulisati vremenom, kad se slegne prasina i bas zbog Kijinog dobra dobro je bacati joj tu prasinu u oci s vremena na vreme i hvala ti na ovom textu. Nikad ona srecna pored njega nebe biti, ali kad je zena zaljubljena ne moze biti objektivna.

Odgovori 46 4
Marinela

02.07.2018 13:15

Milane bravo ogoli do kraja te zle obitelji Radani i Djogaji i što su sve mjesecima unazad radili. Što sada radi Razija bivša Atijas sada ponovo Bukva, izmišlja razne laži o Kristini i namješta joj afere. Samo naprijed Milane otkrij svu istinu do kraja kroz što je sve prošla Kristina. Sve pohvale.

Odgovori 26 1
Nevena

02.07.2018 14:38

Ona treba od ovog da bezi glavom bez obzira, on samo sebe gleda i nista ga ne zanima! Ako imalo ima pameti , ako nece da joj da razvod odn potpise, neka sudski trazi ponistenje braka i neka fura dalje... Jos kako ce naci nekog ko ce je ceniti ... Ovo sto se do sada videlo je tesko nepostovanje! I jos nestp balvan jednom , balvan zauvek!

Nevena

02.07.2018 14:42

I dokle se vise ponizava... Svaki intervju ga pominje i sama sebe kanali..... Sa ovakvim srece nikad nema, kad joj je uradio ovo javno, sta ce sve tajno i da ne zna! Ona samo treba da presece, i kad je pitaju za njega samo kaze ko to bese bila bi zivotni pobednik!

Ana

02.07.2018 19:41

Ma teraj to sve od sebe Kija... Nisu oni ni tvoj nivo ni tvoja buducnost,sto ih pre obrises iz zivota bices srecnija i mirnija...