Evo šta je Sloba ukrao od popularnog repera

Autor:

Zadruga

29.06.2018

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Sloba Radanović skrenuo je pažnju na sebe kada je u rijalitiju "Zadruga" prevario suprugu Kiju Kockar sa blogerkom Lunom Đogani!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

On je učešćem u ''Zadruzi'' stekao ogromu popularnost, pa poslovne ponude samo pristižu od kada je napustio Belu kuću. Njegov Instagram profil broji preko 130 hiljada pratilaca, a on je prezadovoljan svojim uspehom, s obizirom na to da je upravo ovaj profil često reklamirao na luksuznom imanju.

Međutim, ono što niko do sada nije znao jeste odakle Slobi inspiracija za korisničko ime koje pevač koristi na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Radanović se u Instagram zajednici predstavlja kao "Šampanjac tatica" ali ovo ime nije sam smislio. Naime, poznati svetski reper i bivši dečko pop zvezde Rijane, Drejk, na Instagramu je upisan kao "Champagnepapi" što takođe znači šampanjac tatica.

Foto: printscreen/instagram.com/champagnepapi
Instagram profil repera
Foto: printscreen/.instagram.com/sampanjactatica
Instagram profil Slobe Radanovića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading