(VIDEO) Nakon što su ga OSTAVILE OBE ŽENE, SLOBA SE ODAO POROCIMA!

Autor:

Zadruga

28.06.2018

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon rijalitija "Zadruga" Slobe Radanovića su se odrekle i žena i ljubavnica, ali izgleda da je bivši zadrugar i najpoznatiji preljubnik u Srbiji utehu našao u nečemu drugom.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Sloba Radanović

Naime, Sloba je upalio svoj lajv na Instagramu, a ruci mu je bio džoint. 

Pošto je poznato da preljubnik jako vodi računa o svojim roditeljima i o tome šta oni misle i da li se sekiraju zbog njega, pitanje je šta li će mama Draginja reći na to što se njen mezimac odao porocima,a možda je ovo samo njegov način da se izbori sa lošim komentarima ljudi koji ga osuđuju , ali i sa gubitkom obe njegove žene.

Da podsetimo, Radanović je pred kamerama u rijalitju "Zadruga" prevario svoju suprugu Kiju Kockar i započeo vezu sa blogerkom Lunom Đogani,  pod izgovorom da je brak bio loš i da ga je Kristina maltretirala. Ipak, kada je njegova žena javno rekla da ga voli, mnogi su komentarisali da je to trenutak kada se promenio i pokazao svima da mu je stalo do Kije. Mada, zbog svoje neodulnosti i netaktičnosti kao i trčanja čas kod jedne, čas kod druge,pevač je izgubio obe!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zoran

28.06.2018 15:43

Sloba je ranije bio hapsen zbog droge u autu. Znaci vratio se drogi. Doneo mu Djekson.

Odgovori 16 2
Relja

28.06.2018 16:01

Sloba se nije odlucio koju zenu zeli. Treba mu deset dana od zavrsetka Zadruge. Evo proslo vec 8 dana. Mozda mu treba 10 meseci da odluci? I onda su one odustale od njega.

Odgovori 15 0