Lunina VELIKA SUPARNICA ulazi u "Zadrugu 2"

Autor:

Zadruga

26.06.2018

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naida Gadžo, bivša devojka Nenada Marinkovića Gastoza, u septembru ulazi u "Zadrugu 2". Fitnes instruktorka je već dogovorila uslove oko ulaska s produkcijom, budući da na vreme želi sebi da obezbedi mesto u Beloj kući, koja će naredne sezone biti još veća i luksuznija.

Foto: instagram.com/naida.naki
Naida Gadžo

- Naida je bila na razgovoru sa organizatorima i dogovorila je honorar i sve uslove. Nije se ni sekundu dvoumila, nego je odmah prihvatila poziv budući da se radi o najgledanijem rijalitiju. Njoj je cilj da je publika upozna onakvu kakva jeste jer je do sada bila predstavljana javnosti kao Gastozova devojka. Produkciji odgovara to što je ona spremna da razotkrije sve detalje vezane za njihovu vezu, ali je otvorena i za nove ljubavi - govori izvor blizak produkciji.

Kako dalje izvor navodi, Naida je dogovorila i honorar na kome bi joj pozavideli mnogi učesnici "Zadruge 1". Prema tvrdnjama upućenih, kasting za "Zadrugu 2" uveliko je u toku, a na spisku se nalazi više od 100 imenakoja su željna produkcije.

Inače, Naida je poreklom iz Sarajeva, a njena ljubav sa Gastozom je izgledala tako jako sve dok on nije ušao u rijaliti "Parovi", gde je na poligrafu priznao da i dalje gaji osećanja prema bivšoj devojci Zorici Dukić, nakon čega ju je prevario i sa anamarijom. Naida je odlučila nakon toga da prekine tu vezu, a na Instagramu je čak i objavila sliku sa novim dečkom. Odnos je kulminirao krajem maja, kada je Naida zapretila bivšem dragom tužbom zbog toga što je blati na nacionalnoj frenkvenciji. Budući da se strasti među njima nisu stišale, biće zanimljivo gledati je u "Zadruzi 2", gde će razotkriti bivšu ljubav.

Da podsetimo, Luna je u jednom navratu prozvala Naidu kada je rekla svojoj prijateljici iz rijalitija, Sanji Stanković, da njih dve liče samo je Sanja daleko lepša. Videćemo da li će se Naida plasirati bolje nego Đoganijeva u rijalitiju, pošto kod Gastoza očigledno jeste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading