OVOM PARU MILJANA PREDVIĐA KRAJ!

Autor:

Zadruga

25.06.2018

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda Miljana Kulić, prva trudnica koja je boravila u rijalitiju i u "Zadruzi" osvojila peto mesto često iznosi svoje mišljenje, a mnogi vole i da ga čuju. Ovoga puta ona je komentarisala Saru Reljić i Vladana Vojnovića Vojketa, kao i vezu Teodore Džehverović i Anđela Rankovića otkrivši tom prilikom ko će od njih ostati zajedno.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ekspert za veze... Miljana Kulić

- Anđelo i Teodora mi se zaista dopadaju. Videlo se da je prava ljubav u pitanju, da vole jedno drugo. Pokazali su da mogu da urade sve za voljenu osobu i da se postavi i da je odbrani. Dok Vojke, kada napadaju Saru, Lepi Mića uvredi Saru, Vojke je sedeo kao zaliven, ćutao kao da su zamenili uloge, da je Sara muškarac, a on žena. Tako da mislim da će to biti jedno putovanje kroz rijaliti i strast koja će trajati nekoliko meseci posle rijalitija - procenila je Miljana.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Miljana tvrdi da njihovoj vezi nema spasa... Sara i Vojke
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
E već za njih Kulićeva ima lek... Teodora i Anđelo

S druge stranije, nije u potpunosti zadovoljna ni Anđelovim ponašanjem:

- Ja verujem u rijaliti ljubavi i nadam se da će uspeti Teodora i Anđelo. Nadam se da će se on uzdići iz sitaucije. Naravno, majka se poštuje, voli, majčine savete treba sa saslušaš, ali da odlučiš sam. Ukoliko ne bude bio mamin sin, šta mu mama kaže to i da radi. Mama treba da poštuje njega i njegova osećanja naravno, a ne da mu zabrani da bude sa osobom koju voli, da uskrati njihovu lepu i pravu ljubav. Mislim da roditelji ne treba da uskrate nijednu ljubav i da Anđelo treba da posluša svoje srce, majčinske savete. Ne može on da se drži za maminu suknju, nego mora da kreira sam svoj život sa osobom koju voli - bila je oštra Kulićeva koja će se 8. avgusta, kada joj je zakazan termin, poroditi i na svet doneti dete Ivana Marinkovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading