ISPLIVALE SOČNE PORUKE IZMEĐU LUNE I MATORE

Autor: Republika

Zadruga

24.06.2018

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravi rat trenutno se vodi na društvenim mrežama između Anabele Atijas, majke Lune Đogani i Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković, koje su nedavno izašle iz najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga".

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ko je koga prvi poljubio?

Iako su Luna i Matora prvobitno bile drugarice, na kraju je njihov odnos otišao u veoma lošem pravcu, a u superfinalnoj večeri došlo je i do velike svađe između Anabele Atijas i Jovane Tomić Matore uživo u programu, a pevačica je tom prilikom pokazala čak i srednji prst.

Luna Đogani sinoć je gostovala u emisiji, a u toku njenog gostovanja Anabela je na Instagramu poslala poruku Sanji i Matoroj u kojoj je napisala da će objaviti njene prepiske sa Sanjinom majkom. Poruke između njih dve su isplivale u javnost.

Na sve to ragovala je Sanja Stanković koja je takođe na Instagramu poručila Anabeli da slobodno može da objavi prepisku sa njenom majkom, a da će ona danas objaviti poruke koje je Luna slala Matoroj.

- Ti si mene poljubila, opasna si! Kako si me smlatila - napisala je Matora Luni.

- Ma ja sam budala, ali ne ljubim se inače sa devojkama da znaš. Volim da se zezam tako, ali ja volim muškarce, iako nemam srece u ljubavi baš - odgovorila je Luna.

- Šta me bira sa kim se ljubiš, ja samo znam da ćemo se ljubiti opet i to je kul! - poslala je Matora Luni.

- Zanimljiva si mi, luda si - odgovorila je Đoganijeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Uka Vanja

25.06.2018 08:56

Sta je ova Razija, ko KGB ima uvid u celu prepisku na mobilnim telefonima u Srbiji!!????? Svaki sljam misli da je vazan.