UČESNICIMA ZADRUGE ISPLAĆENI HONORARI!

Autor:

Zadruga

15.06.2018

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do spektakularnog finala najgledanijeg rijaliti šou programa na ovim prostorima, "Zadruga", ostalo je još samo pet dana, a za gotovo devet i po meseci, kroz njega je prošlo više od 70 učesnika.

RepublikaFoto: Televizija Pink
Svi su dobili novac koji su zaradili... Učesnici "Zadruge"

Danas, tačno u 16h, TV Pink je svim učesnicima prve sezone rijalitija "Zadruga" na račune isplatila honorare koji im sleduju po ugovoru koji su potpisali pred ulazak.

Dogovoreni nedeljni honorari su uplaćeni na račune više od 70 zadrugara, uključujući i 24 finalista, koliko ih trenutno boravi u "Zadruzi", te nema sumnje da će im se devetoipomesečni boravak u najgledanijem rijalitiju i te kako isplatiti.

TV Pink je autorskim projektom "Zadruga" postigla ogromnu gledanost i prethodnih meseci bila na ubedljivoj liderskoj poziciji ne samo među komercijalnim emiterima, već i u odnosu na Javni servis.

Svi zadrugari koji su od 6. septembra prošli kroz velelepni grad nadomak Beograda, su na sebi svojstven način doprineli popularnosti do sada neviđenog rijaliti šou programa na ovim prostorima, te je njihov trud i to što su pred milionskim auditorijumom ogolili sviju intimu, nagrađen.

RepublikaFoto: Promo foto
Ovako je izgledalo dvorište "Zadruge" pre devet meseci...

Svi zadrugari koji su izbačeni dobili su dogovorene honorare za period koji su proveli u "Zadruzi", dok će finaliste po izlasku dočekati lepo iznenađenje na bankovnim računima.

Za glavnu nagradu od 50.000 evra i dalje se bori 24 finalista - Maca Diskrecija, Luna Đogani, Bane Čolak, Sara Reljić, Andrijana Radonjić, Anđelo Ranković, Teodora Džehverović, Bora Santana, Milan Milošević, Sloba Radanović, Sanja Stanković, Vojke Đans, Đekson, Lepi Mića, Marko Miljković, Jovana Tomić Matora, Ana Korać, Kristina Kockar, Gordana Džehverović, Miljana Kulić, Marija Ana Smiljanić, Radosav Stafnović Žuti i Zorica Marković -  a samo publika SMS glasovima odlučuje ko će trijumfovati u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga".

Foto: Televizija Pink
Finalisti rijalitija "Zadruga"

Finalistima je stiglo pismo Velikog šefa, u kom su obavešteni o isplati honorara.

"Kako su naredni redovi veoma važni, a vest koju ćete čuti lepa i sigurni smo da će značiti svima, molimo vas za pažnju. Danas u toku dana su na tekuće račune svih Zadrugara koji su učestvovali u ovom projketu i svih vas koji ste još uvek u takmičneju legli svi honorari. Dakle, iako je po ugovorima koje ste potpisali rok za isplatu honorara 60 dana nakon završetka rijaltii, Veliki šef je doneo odluku da već danas, pre nego što je rijaliti uopšte završen, sav novac bude na vašim računima. Dragi naši finalisti, sada kada je svima isplaćen novac za učestvovanje u prvom serijalu Zadruge, ostaje još samo da vam od srca poželimo uspeh u ovom takmičenju", pisalo je u pismu Velikog šefa.

RepublikaFoto: Promo foto
Isplatio sve učesnike... Željko Mitrović

Podsetimo, osim nagrade od 50.000 evra za osvojeno prvo mesto, drugo, treće, četvrto i peto mesto dobija automobile, dok oni koji osvoje šesto, sedmo i osmo mesto od agencije "Big Blue" dobijaju ekskluzivna letovanja u Španiji, na Rodosu i Siciliji u trajanju od dve nedelje. Dakle, 20. juna, za kada je zakazano finale "Zadruge" osim zadrugara koji osvoji prvo mesto, još sedmoro plasiranih dobiće vredne nagrade za svoje učešće u najpopularnijem rijalitiju na ovim prostorima.

Budite uz TV Pink 20. juna kada će u velikom finalu biti proglašen pobednik prve sezone rijalitija "Zadruga", koji obara sve rekorde gledanosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nickname

15.06.2018 18:22

E, super. Sad Anabela ne mora da brine. Luna ce sama od svog honorara platiti sebi glasanje!