(VIDEO) Maca danas slavi Bajram, a LUNA I TEODORA ČESTITALE OČEVIMA PRAZNIK!

Autor: pink.rs

Zadruga

15.06.2018

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Islamski vernici danas proslavljaju Ramazanski Bajram, tim povodom Veliki šef je svima koji slave čestitao ovaj praznik, kao i Maci Diskreciji. Tim povodom zadrugari su dobili hranu i piće, a Maca je dobila i čestitke od strane svojih dragih osoba.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Maca Diskrecija

Nakon što je Lepi Mića pročitao pismo, zadrugari su čestitali vernicima ovaj praznik, a onda je isto učinila i Maca koja se svima zahvalila na poklonima.

- Želim svima da današnji dan provedete sa svojom porodicom u zdravlju, sreći i veselju. Da budete nasmejani i ponosni što sam ja ovde i što smo istrajali do kraja i što sam srećna danas zbog vas i da zajedno danas ručamo i lepo se provedemo. Meni bi bilo drago - rekla je Maca.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Posle Mace Diskrecije, Luna Đogani čestitala je takođe svima praznik, a posebno svojoj porodici sa tatine strane i svom ocu pevaču Gagiju Đoganiju. Isto je učinila i Teodora Džehverović nakon Luninog izlaganja.

- Meni je drago... Ja se ne bih ni setila. Iskreno, nažalost! Srećan Bajram mojoj porodici sa tatine strane. Tata, srećan Bajram, da si mi živ, zdrav i svi u Đogani porodici. Žao mi je što nisam sa vama za svaki Bajram tu, prelepo mi je sa vama, ali vidimo se za pet dana - govorila je Đoganijeva.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Teodora Džehverović

- Ja želim svom ocu pre svega da čestitam Bajram i mojoj familiji Džehverović. Volim vas puno! Tata, nedostaješ mi, vidimo se za par dana! - rekla je kratko Teodora.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ivan NS

15.06.2018 14:22

Bas emotivan prizor,vidim Macu kako drzi razglednicu na kojoj su djamija i crkva i vidim njene bradavice,prava je vernica :-)

Ma

15.06.2018 20:13

A sto Djogajevi nisu nista poslali?