ŠOK! Evo ko je izbačen iz Zadruge!

Autor: informer.rs, Republika

Zadruga

15.06.2018

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima noćas je održano još jedno izbacivanje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jedan od ovih zadrugara nas je napustio

Sloba Radanović, Filip Đukić i Marija Ana Smiljanić borili su se za ostanak u Zadruzi, ali je jedno od njih, samo nekoliko dana pred veliko finale, moralo da se oprosti od svih i krene svojoj kući.

Kao što smo i navikli, Ognjen Amidžić je večeras posetio Belu kuću gde su zadrugari igrali igricu kada su morali lopticu sa peškira da ubace u lavor. Pošto su Marija Ana, Filip i Sloba su ubacili po dve loptice, rezultat je nerešen, tako da nijednom od ukućana neće biti duplirani glasovi. 

Dušica Jakovljević je prenela Ognjenu kakvi su rezultati, a on je isto učinio uzbuđenim ukućanima. 74% glasova ima Sloba i njemu je voditelj saopštio da ostaje u Beloj kući.  Najmanji procenat glasova imao je Filip Đukić sa 11% glasova. On je morao je odmah da se pozdravi sa svim ukućanima i napusti impresivni grad nadomak Beograda. 

Marija Ana ga je ispratila u suzama, a ostali ukućani su ga sa osmehom na licu ispratili. Kako je to izgledalo, možete pogledati u nastavku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading