LUNA PREBLEDELA kada je Kija OTKRILA šta je Sloba pričao o njoj!

Autor:

Zadruga

09.06.2018

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz dana u dan u rijalitiju "Zadruga" postaje sve napetije s obzirom na to da ljubavni trougao Luna Đogani, Kija Kockar i Sloba Radanović sad otkrivaju šta je pevač pričao ženi, a šta ljubavnici u rijalitiju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kija je odlučila sve da ispriča...

Kristina Kockar sinoć je iznela detelje razgovora koji su Sloba i ona vodili o Luni, a kada je to otkrila Đoganijeva se osećala veoma loše. Sve je počelo kada je tokom "Igre istine", Mića pitao Kiju da ispriča sve o čemu su Sloba i ona pričali iza famoznog automobila u dvorištu:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ponovo svađa Kije i Slobe...

- Ti lažeš i mnoge osobe znaju da lažeš i ti sam znaš da lažeš! Prekini! Treba da gradiš karijeru! Nemoj da lažeš! Ljudi znaju šta lažeš! Mi smo pričali o svemu tome za roditelje. On je meni rekao da će učiniti da bude sve kao pre. Pa mi je rekao: "Molim te, to mi je najvažnije za roditelje", sa suzom u očima si rekao Slobodane! Ti kada lažeš, ti mene non-stop prekidaš! Imaš deset dana, pričaj šta god hoćeš! Peri se! 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Posle Kijinih reči Luni nije bilo lako...
Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba otkriven u laži...

Ovo nije bilo dovoljno, pa je ona nastavila da prepričava detelje njihovog razgovora:

- Pitao si me: "Kako ti je bilo sa Andrijom", ja sam ti rekla: "Čudno", a ja sam tebe pitala: "Kako je tebi?", a ti si mi rekao: "Imali smo s*ks, samo da bi ga imali", to nisi rekao? Ajde zakuni se u majku! Jao jadni tvoji roditelji pored tebe! Znaš da lažeš! Ja znam šta će da bude kada izađemo. Ja se kunem u sve najrođenije i u ono što nisam rodila da si rekao to! Da, ljubili smo se dva puta! Kada izađemo možeš samo sa mojim advokatom da pričaš! Znaš šta će biti napolju? Ti ćeš doći i moliti, a drugo što ćeš me pitati: "Što si morala to da kažeš?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading