TUČA U ZADRUZI?! Đekson i Anđelo se posvađali zbog S*KSA SA ANDRIJANOM!

Autor:

Zadruga

02.06.2018

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson pod budnim su okom javnosti od kada su u vezi i poslednja dva meseca mlada pevačica žestoko se suzdržavala od s*ksualanog odnosa sa svojim novopečenim dečkom. Međutim, pre nekoliko noći dogodio se nešto bliži odnos među njima, koji je ukazivao da je došlo do s*ksualnog odnosa.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Optuženi za seks... Andrijana i Đekson

Ovaj video snimak sinoć je prikazan zadrugarima koji su napali Andrijanu i Đeksona i optuživali ih da su imali seksualni odnos. Zadrugari su na ovu temu dugo pričali i u svađu su ušli najpre Jovana Tomić Matora, Sanja Stanković, Lepi Mića, Miljana Kulić, kao i Bane Čolak. Na kraju je svoje mišljenje dala i Zorica Marković:

- Ovo što ću reći nema veze sa Duškom, da li smo u nekoj priči ili nismo. Izneću svoje mišljenje kao zadrugar! Andrijana se promenila dosta od oktobra meseca, ali to je njeno pravo. Ova priča cela koja se zavrtela oko klipa ide jedino Đeksonu u prilog, Andrijani nikako. Sve te žene sa kojima si bio prijatelj nisu Andrijana, one su dva različita sveta! Andrijana nikada neće imati s*ks u rijalitiju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
I ona je dala svoje mišljenje... Zorica Marković

- Duško je pre nego što je izašao napolje pričao sa mnom i on zna da je ja volim - izjavio je Đekson.

Teodora Džehverović pokušavala je u nekoliko navrata da uspostavi red budući da je ona ove nedelje gazdarica Bele kuće. Ipak, upravo ona uspela je da izazove problem jer je u jednom trenutku rekla da je dosta da se raspravlja o ovoj temi i da je Andrijani i Đekosnu previše pažnje posvećeno, te da je vreme da se postavi novo pitanje u "Igri istine". Ovo je iznerviralo Đeksona koji se posvađao sa Džehverovićevom, a Anđelo je stao u odbranu svoje devojke. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Reper izgubio živce... Nemanja Đerić Đekson

- Ja rekao: "Što ste započeli temu", on udara po stolu! Besni lik! Teodora je započela ovo, ovaj (Anđelo) lupa nešto po stolu. Mića kuva priču! - govorio je Đekson.

- J*bao ti Mića majku u pi*ku! Pi*ka li vam materina ona smrdljiva! J*bem li vam majku! To je pi*ka! Pi*ka raspala! Ovde ti zavodiš red! - vikao je Mića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Djordje

03.06.2018 10:43

Djekson ne dozvoljava da se prica o njemu i Andrijani. Nece da moze. Svi su na izvolte.