OVO NIJE PRVI PUT DA LUNA KRADE DEČKA? Blogerka zapenila pa otkrila prošlost sa Editom!

Autor: pink.rs

Zadruga

01.06.2018

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani postala je široj javnosti poznata ulaskom u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima. Ona je u "Zadruzi" započela strastvenu vezu sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem, pa je ova romansa glavna tema u svim medijima već punih devet meseci.

RepublikaFoto: instagram.com/editaaradinovic/youtube/Zadruga Official
Luna oplela po sestri

Ipak, Luna je dete poznatih roditelja Gagija Đoganija i Anabele Atijas. Kao što je svim već poznato, modna blogerka je u srodstvu sa još nekim poznatim ličnostima sa domaće javne scene. Indi i Edita Aradinović su Lunine rođake odnosno sestre o čemu je ona danas pričala sa svojim cimerima.

Đoganijeva je ugodno ćaskala sa svojim cimerima, a Nemanja Đerić Đekson se setio Indi za koju je rekao da je kraljica i boginja.

- Luda je kao struja, nema dlake na jeziku - složio se Bora Santana.

Svoje mišljenje o Indi dala je i Luna koja ovu pevačicu poznaje jako dobro s obzirom na to da su sestre. Đoganijeva se prisetila jedne situacije sa njom koja joj je ostala u lepom sećanju.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

- Zove ona mene jedan dan, išla u neku emisiju "Alo bre, sestro, je l' si ti neka blogerka ili nisi? Nađi mi šta ću da obučem, imam emisiju a nemam šta da obučem, jadnica" - rekla je Luna.

Zadrugare je interesovalo i blogerkino mišljenje o Editi Adradinović koja je više puta spominjana u Beloj kući.

- Edita je carica, javila mi se dok sam bila u takmičenju - rekla je Zorana Stefanov.

- Da, Edita koja me pljuje preko Kristine, hvala joj, baš je divna sestra - rekla je Luna vidno razočarana.

RepublikaFoto: instagram.com/editaaradinovic

Njenim cimerima nije bio jasan ovaj komentar, pa su je pitali da pojasni na šta je mislila, a Luna je vrlo rado otvorila dušu i ispričala koji Editin potez ju je toliko povredio.

- Koliko znam ona je bila ovde dobra sa tobom - bio je znatiželjan Bora.

- To ni meni nije jasno, mi smo bile u svađi nekoj bezbeze zbog nekog dečka, glupa neka priča. Rešile smo sve to. Došla je ovde na žurku podržala mene i Slobu, a onda me ispljuvala kod Kristine. Je l' moguće to, šta je sa njom? Ne može ona to da izmisli, mora da joj je neko rekao. Njena mama i moj tata su brat i sestra, ili mu je ona tetka ne znam tačno ali su blizak rod - rekla je Đoganijeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zoran

01.06.2018 21:24

Luna je ponosna osvajacica i otimacica muzeva i zauzetih momaka. Tako je ona izjavila.

Odgovori 18 0
Mika

02.06.2018 07:07

Luna ne zna ni kakav su rod. Zna samo da su bliski rod.

Odgovori 16 0
Srle

02.06.2018 09:19

Ne zna ni kakav su rod. Jedino sto nji uvek zanima je so da li je neko zauzet i o da u napad. Nista joj drugo nije vazno

Odgovori 14 1