MORBIDNO! Luna nazvala Veljka POKOJNIKOM!

Autor:

Zadruga

31.05.2018

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blogerka Luna Đogani koja je u rijalitiju "Zadruga" postala popularna zbog veze sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem iz dana u dan ima čudne gestove i izjave, a sinooć je rekla nešto zbog čega bi ozbiljno mogla da se zameri pevačici Svetlani Ceci Ražnatović, čijeg sina Veljka je proglasila mrtvim.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Opet lupila glupost... Luna Đogani

Luna, koja je nedavno izjavila da se ne bi pomirila sa Veljkom Ražnatovićem, ali da bi ponovo sa njim imala seks, sinoć je dobila pitanje gledalaca na tu temu:

- Nedostaje ti seks sa Veljkom, a voliš Slobu. Je l' to realno?!

Kada je čula ovo, Đoganijeva je ispričala pozadinu ove priče, a na kraju imala stravičnu izjavu:

- To veče ja sam bila sama tamo u Ulici poroka, sedela i pevala. Baksuzi Milan i Ana su naišli. Ima jedna reklama na tapeti, i neki dečko reklamira te naočare, koji jako podseća na dotičnog gospodina. Ana me je pitala: "Na koga ti liči ovaj muškarac?" i ja sam rekla na njega. I onda me je Milan pitao: "Da li bi se ti pomirila sa njim?", i ja sam rekla: "Nikada". Onda sam ućutala i nasmejala se i, nisam ni rekla nego sam uradila ovako (pokazuje rukama znak za seks) iz sprdnje, i nasmejala sam se i rekla sam da je...

- Savršeno dobar - ubacio se Milan.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA

Vrlo živom Ražnatoviću se ovo verovatno neće dopasti... Veljko sa verenicom Bogdanom

RepublikaFoto: Promo foto
... kao ni Ceci...

- Ne, nisam to rekla. Samo sam to pokazala i nasmejala se, i onda sam prokomentarisala, u fazonu, da je on samo za to - rekla je Luna, a potom dodala: "O pokojnicima sve najbolje".

Kako će ovaj komentar protumačiti Ceca, ali i Lunina nekadašnja drugarica Anastasija, kao i bivši dečko Veljko, verovatno ćemo uskoro saznati čim odluče da se oglase na ovu temu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mika

02.06.2018 07:24

A godinama svake noci spavala sa njim.