KIJA: Mogu imperiju da sagradim - a Sloba je golja!

Autor: blic.rs

Zadruga

30.05.2018

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protekle noći se u rijalitiju odigravala prava drama. Naime, u emisiji "Amidži šou" Kristina Kockar otkrila je da joj je suprug Slobodan Radanović tražio da daju još jednu šansu njihovom braku i da joj je izjavio ljubav. Pevač je sve Kijine reči potvrdio, a onda je usledio preokret.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Po povratku na luksuzno imanje, Radanović se odmah okrenuo svojoj devojci Luni Đogani i njoj takođe izjavio ljubav, a potom su završili u kupatilu. Oni se tokom cele noći nisu odvajali, grlili su se, ljubili i razgovarali.

Kristina je zbog ovakvog ponašanja odlučila da završi svaku priču sa svojim suprugom, te oni od sinoć ne komuniciraju. Kija je o minulim događajima danas porazgovarala sa Sanjom Stanković, koja je naglasila da je okončala svoje druženje sa Đoganijevom.

- Ja u poslenje vreme uopšte nemam komunikaciju sa njom, nemam želju, ne prija mi ta negativna energija - rekla je Sanja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Kristina je navela kako će svi zadrugari shvatiti zašto se ona toliko razočarala u Radanovića kada pogledaju klipove za koje se nada da će biti pušteni.

- Hteli su da se operu preko mene, ali to se neće desiti. Golja jedan. U četvrtak ćete sve čuti šta je sa mnom pričao - rekla je Kija.

- Jedva čekam, nadam se da će sve pustiti - obradovala se Sanja.

- Kockareva nije štedela reči za svog supruga, te je navela da svoje greške, odnosno slabosti prema njemu, više neće ponavljati.

- Sutra idem na radio, ali boli me uvo, sad mogu sve da kažem. Ja sam znala na šta je on sve spreman kad mi je rekao na "Zadrugoviziji" tamo kad nije bilo kamera, kada sam mu pomenula o čemu smo mi pričali, on mi je rekao "Nije bilo kamera, tvoja reč protiv moje". Sinoć je potvrdio sve što je rekao. Ne znam šta će sad da smisli, koji će da mu bude izgovor da ne bi bio paćenik kako sam ja njega otkačila. Sad će da smisli neku priču. Jedino što može da kaže je da kao nije hteo da me povredi, ali ni to mu ne pije vodu. On je hteo da pružimo drugu šansu našem braku, nije hteo da se razvede. Je l' ovo druga šansa? On je želeo da se izvinimo našim prijateljima i porodicama, ja sam se izvinila, a on je rekao da će to uraditi u intervjuu ili gde god. Evo, sinoć se izvinio mojoj porodici, baš se lepo izvinio. Ja sam jako tolerantna prema njemu, ali to se više neće dešavati, ja imam svoju granicu. Konkretno mi je rekao da me voli, da ne želi da se razvede, pričao je gde ćemo živeti, o bebinom imenu, kako nas dvoje možemo da sagradimo imperiju. Ja, dečko, mogu da sagradim imperiju, ti možeš samo da se prišlepaš - rekla je Kristina.

Kompletan razgovor ove dve zadrugarke u pabu imanja pogledajte u snimku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Natasa

30.05.2018 21:18

On je golja,debil I edipovac.Sutni to smece Kija,ne Treba ti Samo ce te usmrdeti!!

Odgovori 23 1
Zoran

31.05.2018 08:23

Ne treba mu nista verovati. Sloba je prevarant, lazov i manipulator.

Odgovori 18 0
ljubće

31.05.2018 12:54

i Sloba je pokvaren isto kao njegova zlobna majka. G Draginja Bog sve vidi i vrača dobto dobrim a loše lošim. Izgleda da se ne bojite Boga. Pustite decu i živite svoj život. Kakva loša majka!!!!!!!

Odgovori 14 0
Una

01.06.2018 11:04

Kija moze da otvori muzicki studio i video studio za snimanje spotova. Da zaposli nekoliko vrsnih poznavalaca softvera i da snima. Sloba zna da pise scenario i tekstove pesama a ona da radi reziju i videp snimanja.