(VIDEO) KIJA SE NAKOSTREŠILA: Nove svađe bračnog para SVE BURNIJE!

Autor: pink.rs

Zadruga

29.05.2018

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je na porodičnom sastanku Kristina Kija Kockar saznala koje stvari je njen suprug pričao o njoj dok nisu bili u dobrim odnosima. Naime, Milan Milošević je rekao Kiji kako je Slobodan Radanović lično širio dezinformacije kako je ona imala ljubavnu romansu sa Darkom Lazićem ali i sa oženjenim doktorom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Haos između Slobe i Kije

Kad je ovo čula, Kockareva je odmah otišla kod Slobe da proveri da li je istina da je on to govorio. Radanovića je našla u pabu, a nakon što joj je potvrdio da je iznosio ove dezinformacije o njoj, Kija ga je opsovala i otišla.

Ipak, vrlo brzo su se ponovo sastali u dvorištu i nastavili raspravu.

- To je iz tvojih usta izašlo? Kome si šapnuo - pitala je Kija.

- Nisam šapnuo - rekao je Sloba.

Radanović se potrudio da ne izgovara puno reči, te je šaputao, prekrivao usta i komunicirao pantomimom, te gledaoci nisu mogli da uoče o čemu on govori. Kija je, sa druge strane, vrlo jasno i glasno iznela svoj stav o lažima koje je proširio njen suprug.

- Šta je to izašlo u novinama, ne razumem, on kaže da si ti to rekao. Mene ne zanima šta će da se piše u novinama, znaš šta se sve pisalo za tebe i za mene pre nego što sam ušla. To je ona javno rekla. Ne izgleda mi tako uopšte. Onda lepo kažeš "Izašlo je u novinama i to je to" - bila je besna Kockareva.

Sloba je nakon ovog kratkog razgovora ponovo otišao u pab kako bi svirao na klavijaturi dok se Kristina požalila Bori Santani koji ju je pitao šta joj je.

- Muka mi je više da ljudi ispiraju usta sa mnom i da se peru preko mene. Neću da prisustvujem ni jednom ovakvom sastanku. Ne želim da ulazim unutra - rekla je Kija vidno neraspoložena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Una

01.06.2018 11:17

Sloba sirio dezinformacije o svojoj supruzi da mu je neverna. Da je bila sa Darkom Lazicem i nekim ozenjenim doktorom. Pa to prenosio drugim zadrugarima. Te lazi na sva usta ponavljali Miki i Milan. Bruka i sramota od coveka = Sloba Dzjogani.

Ana

01.06.2018 20:05

Sloba je sirio lazne glasine o svojoj supruzi Kiji i navodnim vezama sa drugim muskarcima. Koji los od covek.