Anabela Atijas: Sloba i Kija će se pomiriti!

Autor:

Zadruga

29.05.2018

16:30

Anabela Atijas, majka popularne zadrugarke Lune Đogani, mesecima je verovala u ljubav koja se njenoj ćerki dogodila sa Slobodanom Radanovićem u rijalitiju "Zadruga". Iako je Luna naišla na osudu naroda zbog toga što se zaljubila u čoveka koji je oženjen, Atijasova je kao majka štitila svoje dete i podržala njen izbor.

Anabela Atijas:  Sloba i Kija će se pomiriti!

youtube.com/Zadruga Official

Komentari (19)

Loading
vesna

29.05.2018 16:40

Ciganin hvali svoga konja!!

Odgovori 85 13
Mili

29.05.2018 16:56

Bilo ko da je govorio o planovima, ok, ali zena koja se sa svima svadjala, koja je ismijalavala i Kiju i sve oko nje, zena koja nikad uputila kritiku Luni nije (ne bi time pokazala da je manje majka). Pa svaki roditelj je dobronamjeran ako djetetu ukaze na gresku. Ali ne, Anabeli su bitnije pare, jer realno da nije bilo ove afere, Luna ne bi dugo ostala tamo, s obzirom na to sta je osim svalerisanja sa Slobom pokazala...Djaba svi tajni i javni razgovori, savjeta nigdje, samo lazi, lazi...

Odgovori 85 13
Aleksandar

29.05.2018 17:35

Javno rasturanje braka nemoze nista opravdati. Ko je toliko naivan da nije cuo za brak? Ali opet comme ci comme ça...

Odgovori 87 8
SILA

31.05.2018 17:14

@Aleksandar - Gde ti vidiš brak Oni instituciu braka nisu ni imali.Sve je bilo fejk.Zato ne pričaj guposti,.Sloba je slobodan mladić može da bude s kim želi.Ona je njega varala u toj vezi i te kako.Toliko je bivša"pametna" pa misii da je venčani listj tapija na muškarca i jedini dokaz da brak postoji. Ona je lažni moralisat,lažna žena, Sloba nikad više neće upasti u njenu mržu manipulacija. Soba Lunu voli više od svog života ,ona je njegova tiha patnja.Vodimo ih do pobede.

Odgovori 6 22
Gordana

29.05.2018 18:09

Ko te ne zna skupo bi te platio

Odgovori 85 11
Zora

29.05.2018 20:06

Anabela, za proteklih devet meseci si toliko otrova ispljuvala, i sad mi treba da poverujemo kako si ti dobra dusa? Losa taktika, nema pranja sad pred kraj, ni tvog ni Luninog. Govoris o duhovnosti, a iz tebe izvire zlo kao vulkanska lava. Ostavi vise ova dva coveka da na miru skupljaju krhotine svog braka, koji im je tvoja cerka uz tvoju podrsku razorila. Izuzmimo to da je ljubavnica, onako kako se tvoja cerka inace prikazala u Zadruzi je zgrazavajuce i nicim opravdivo. Svi koje poznajem dele moje misljenje i svojom manipulacijom i smisljanjem raznih teorija zavere neces uspeti da promenis svest naroda.

Odgovori 40 7
Ivana

31.05.2018 17:19

@Zora - Au Kristina se setila da ima brak, na papiru, koji je ništav pred Zakonom. Sloba je ne voli. Luna je kraljica njegovog srca i nikada je ruku pustiti neće. Kristina neka ide svojim utabanim stazama kao i sada... žena nema pojma šta je intitucija braka, šta je brak, šta je muž i dr. Raskalašno ponašanje, nevaspitanje i prostakluk...Mag je manipulacije. Slobin prag tolerancije je visok ali i on ima granicu, nikada se on neće pomiriti sa njom. Razvodjsledi vrlo brzo....

Mira

29.05.2018 20:26

Da su "gospođa manipulator" i "gospodin neodlučni" foliranti, to mi je odavno jasno.. ali isto tako ni Luna nije odmogla u cijeloj situaciji.. Istina, nije na njoj bilo da čuva njihov brak, to su sami trebali činiti, kako u Zadruzi, tako i van nje.. Mislim da niko od ovo troje, ne bi trebalo da osvoji nagradu.. bilo bi porazno.. Glasam za Vojketa..;)

Marinela

29.05.2018 21:02

Kako je ova žena izgubila kompas, za nju je prijevara, preljub, svalerisanje sa oženjenim muškarcem, samo strast i sex LJUBAV, strašno, žena uopće nema morala u ničemu što pokazuje i plagiranje modne linije.

Odgovori 13 2
Stela

30.05.2018 04:30

Anabela, Sloba voli Lunu više od sebe.Ona je njegov život inikada se neće odreći nje.Luna mu je pružila iskrno srce na dlanu.Oni su srećni samo ako su zajedno.Ljut je jer ga je otavila,iiako ga ludo voli,pčovredjena je.Oprostiće mu.ONI ĆE ZAUVEK OSTATI ZAJEDNO KADA IZADJU IZ ZADRUGE.Ona je žena njegovog života. Uverićete se svi.Ogroman jepritisak sa svih strana, morali su da pucaju.On Kristinu ne voli,niti onanjega.Ona igra prljave igre i manipuliše,on je toga svestan.

Odgovori 1 12
DUŠKA

30.05.2018 04:42

Anabela, Sloba ne može da živi bez Lune. On jejvoli više od sog života. Oni ostaju zauvek zajedno poslke zadruge. Njihovalubav je jtoliko jaka da ih niko nikada rastaiti neće. On ne voli Kristinu niti će se pomiriti a njom. Sve što je radio želeo je jsamo da ispadne džentlmen, da bude čovek i da izbalansira odnos, neki normalan.Ona je jse pogrešno protumačila, zloupotrebila i izvrnula priču kako njoj odgovara. SLOBA VOLI LUNU i ONA NJEGA,OSTAJU ZAJEDNO ZAUvEK.SVI ĆETE SE UVERITI U TO.

Odgovori 1 13
DUŠKA

30.05.2018 04:49

Nikada Sloba sa Kristinom više njeće biti.oni će se razvesti.Svidjalo se to nekom ili ne.On nju ne voli. Kraljica njegovog jsrca je Luna i on ostaje jzauvek sa njom. On bez Lune ne može da živi. Ona je žđena njegovog života. uerićete se u to. Sloba jevrh mladić, kad jvoli voli do koske.

Odgovori 2 13
Ilona

30.05.2018 05:02

Grešiš Anabela, lično verujem Slobi, neam ni jedanvaljanrazlog da sumnjam. Ona ludo voli Luu i njegovžđivot bez nje nemasmisao. Onajejkkrlajica njegovogsrca ion zauvek ostajej sa njom.Kadizadje iz zadruge će se razvesti. Luna gavoli kao BOGA i on to zna da ceni. Izloženi suvelikim pritiskom i naravno da pucaju.Luna ga je ostavila, neće da komunicirasa njim i on je jpovredjen.Ona isto.,Luna emu se oprostiti.zaboga, pa to je obostranaljubav koju niko i nikada uništitineće. Vodimo ih do pobedeeeee

Odgovori 1 12
Ana

30.05.2018 21:40

Ova žena je neviđeno zlo i kradljivica, a sad se sve nešto pravi fina ! Kaže da je ovo što Luna nosi "Lunina kolekcija", a onda kaže one nisu kreatorke ! Pa kako je to onda "njena kolekcija" ?? Kaže , to su samo neke stvari, koje su one odabrale i kupile ! Aaaaa znači, onda svi mi imamo ormane pune "naše kolekcije" !!!

RADA

31.05.2018 02:58

Bravo Anabela,kraljice. uvek si bila uz svoju Lunči.Tako će zauvek biti.Ti s isvetinja koja se zove majka. Sloba je večeras javno pred svim zadrugarima izjavio DA VOLI LUNU i daželi napolju da bude sa njom zauvek. Bravo, Slobo care, nikada ni jednog trenutka nisam sumnjala u n egovu odluku. Mladić je dobar, iskren, .Rekao je Luni a ne može da živi bez nje. Ona je ceo njegov svet. Njihova ljubav je beskonačna.

SILA

02.06.2018 05:37

Anabela, tisikraljica, medjutim Sloba jse nikada nećeoiritisa Kristinom. Tosu prazne priče.,On nu nevoli, već Lunu.Luna je jnjegovjživot i on ne može bez nje. Jednostavno oni su se našli. Ali je veliki psihooški pritisak na njih, pucaju, 9 meseci je predugperiod . Njih dvoje jseu nosioci ovog rijalitija.Sloba je jvrh mladić, medjutim i on se malo pogubio....

Ana

03.06.2018 22:52

Anabela ne treba voditi Lunu svom psihijatru jer njoj ocito nije pomogao! Kija je carica!

Andjelka lazarvić

04.06.2018 05:58

Slobas e nikada neće pomirit isa bivšom.Za njega je to daleka prošlost,. Kraljica njegovog srca je Luna i on je ludo voli.Njihova ljubav je jaka i obostrana.Zauvek zajedno. Puna podrška.Vodimo vas do pobedeee.

Beba

04.06.2018 16:57

Treba da te je sramota da podrzavas i branis svoju cerku!!! Kakva majka takva cerka! Ko si ti da pricas o necijem braku kad ti tvoj nisi znala da sacuvas. Zapamti kako radis tako ti se vrati, mozda i tvoja Luna u braku dobije devojku svoga muza!