MILAN ISKREN PREMA LUNI: Sloba je srećniji sa Kijom!

Autor: pink.rs

Zadruga

27.05.2018

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kockar i Slobodan Radanović celu noć proveli zajedno pričajući o svom zajedničkom životu, a kako je Milan Milošević bio u krevetu tik do njih on je čuo njihov razgovor, pa sve preneo Luni Đogani.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink

Naime, novinar je bio izrevolitran zato što je pevač uvek govorio kako mu Milan pravi smicalice sa Kijom, pa je do detalja sve priznao blogerki.

- Slušao sam njihovu svađu kod hotela, svaka druga reč. Sinoć su se mazili, neće da kaže. Samo što se nisu za ruku se držali. On sad kao Milan, Zorica, Mića hoće da se mi pomirimo, a on to dozvoljava - pričao je Milan Luni. 

No, priča se ovde nije završila. Milan je u društvu Đoganijeve, Andrijane Radonjić i Nemanje Đerić Đeksona ispričao šta se zapravo dešava između bračnog para. 

- Pevaju duete, pričaju gde će putovati. Zemlje, stanovi. Ne interesuje me, želim im svu sreću. Nikada u život ga nisam video ovako veselog - rekao je Milan.

- Hoćeš da kažeš da sa mnom nikad nije bio ovako srećan - upitala je blogerka

- Tako kao sinoć, nikad u životu. On se skinuo, igrao i to su bili komentari. Držanje za ruke, ja sam mislio da je to pomirenje - pričao je novinar.  

Kako ga bar malo nije sramota - bila je utučena Luna. 

Luna je bila zgrožena onime što je čula i malo je reći da joj sve ovo teško pada, ali je ipak ovo stojički podnela i svoje neraspoloženje nikome nije želela da pokaže. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Natalija

28.05.2018 07:43

I onda ubace Zoranu koja miri Slobu i Lunu piluistinama iz spoljneg svets. Sramota.