(VIDEO) Ko laže? GAGI TVRDIO DA JE KOD RADANOVIĆA JEO I PIO, a Draginja KAŽE NEŠTO DRUGO!

Autor:

Zadruga

25.05.2018

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Lune Đogani, Gagi, čuo se sa svojom ćerkom nakon incidenta koji je ona napravila. tata Đogani je blogerki rekao da se drži Slobe i da on još uvek veruje unjihovu ljubav. Kao vrhunac podrške sada već bivšim golupčićima, denser je obavestio ćerku kako je posetio Radanovićeve roditelje i kako su ga oni domaćinski ugostili. Ipak, Draginja Radanović je u studiju u Šimanovcima iznela sasvim drugačiju priču!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Gagi Đogani

- Ja sam bio u Zrenjaninu, bio sam kod njegovih roditelja, to su divni ljudi. Bio sam kod njih pre dvadeset dana, dočekali su me ljudi srdačno, nili su prijatni. Dušan me je sačekao, ono, ispričali smo se i mogu da kažem - super! Draginja i Dušan podržavaju tebe i Slobu. Ja sam bio, razgovarao sam sa njima, upoznao sam ljude - rekao je Gagi Luni koja je, sva usplahirena, njegove reči dodatno preuveličala i Slobi, ali i drugim zadrugarima, ispričala svoju verziju priče.

- Dušan me je, kaže, ugostio, pili smo nešto, ne znam kako se zove. Draginja je spremila da se klopa, kaže, bilo je da se klopa - hvalila se Luna zadrugarima iako do ove situacije, sudeći po Draginjinom svedočenju, nije došlo!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Draginja Radanović!

Naime, Slobina majka potvrdila je voditeljki Katarini Nikolić da ih je Gagi posetio u Zrenjaninu u kojem se, kako je rekla, našao "službeno". Ona je ispričala da se denser našao u njihovom komšiluku, pa im se javio i pitao da svrati, a u njihovoj kući proveo je samo deset minuta. Za tih nekoliko minuta, koliko se Gagi zadržao u njihovom domu, nisu uopšte pričali o odnosu Lune i Slobe, potvrdila je Draginja sinoć uživo u emisiji na Televiziji Pink, dok "klopu", piće i iscrpne razgovore uopšte nije ni spomenula, naprotiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Branko

25.05.2018 20:13

Ovde niko ne govori istinu.

Markes

05.06.2018 19:43

Draginja..Cekaj ga kod kolima