SLOBI PRIJA FLERT! Ana ga zavodila - ali evo kako joj je Kija KRVAVO ZAPRETILA!

Autor: pink.rs

Zadruga

24.05.2018

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom prethodne večeri u rijalitiju "Zadruga" gledaoci su imali priliku da postavljaju pitanja stanarima Bele kuće, a u centru pažnje je bio ljubavni trougao koji čine Luna Đogani, Sloba Radanović i Kristina Kockar.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Trka oko Slobe nikad žešća!

Milan Milošević je uspeo da pročita neka od pitanja koja su bila ispisana na papiru koji je držala voditeljka Katarina Nikolić. Jedno od njih se odnosilo na to što Ana Korać često provodi vreme u društvu pevača. 

- Bilo je pitanje: "Ana, da li ti je ovo taktika sa Slobom ili ti se on stvarno sviđa?" Luna ga dva puta napala za Anu, rekla mu "Idi sa njom". Slobi prija. Muvao je, zvao je telefonom. Kija kaže: "ja bih joj oči izvadila" - prepričavao je Milan Lepom Mići. 

Da podsetimo, Sloba je slao atraktivnoj ukućanki poruke dok je bio sa Kristinom u vezi, a onda su se susreli u rijalitiju gde dele istu prostoriju. 

Prethodnih dana dok se zadrugari sunčaju pored bazena, Koraćeva je često u Radanovićevoj blizini, a to je primetila i njegova bivša devojka, što mu je i prebacila. 

Da li će ovo pokvariti odnos dve prijateljice i da li Koraćeva potajno gaji simpatije prema Radanoviću, ostaje da saznamo. Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miona

24.05.2018 16:00

Anu je bivši koji je ostavio, prestao da polaćastan.Stvari je majka odvezla.Ona je ženakojase bavi zna se sa čim..Prihoda nema, sem zarade u zadruzi. Dobro bije došloda se udomi i novi izvor finansija da ima....To je njen životni put....Sloba je glup ko tocilo... Kristina ćeda je je.. mater, a Luna treba da kulira i da gledacirkus. Ostavila ga je i priči kraj. ne trea da se miri sa njim.Ćovek bez isključivog stava je ne trea u životu. On je kresao Anu i u nekomprethodom periodu.