(VIDEO) ZORICI POZLILO: Izveli je iz "Zadruge"!

Autor: pink.rs

Zadruga

23.05.2018

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom današnjeg dana u rijaliti "Zadruga" kao gosti su ušle Mina Vrbaški i njena majka Ivana, koje su u okviru zadatka "Neočekivane pojave" trebale da izazovu reakcije zadrugara, a oni da ostanu imuni.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zorica Marković

Njihov ulazak je napravio pravu pometnju, jer je Mina želela da se osveti svom bivšem dečku Nemanji Đerić Đeksonu i njegovoj devojci Andrijani Radonjić, pa im je sipala kečap u krevet. Ostalim zadrugarima su ukrali cigarete i novac, a zbog toga je život zadrugara još više otežan. 

Ovo je sve razbesnelo, a naročito Zoricu Marković kojoj je sve nestalo. Zbog ovoga se njeno zdravstveno stanje pogoršalo. Kada je ušla pevačica Nada Obrić ona je prva primetila da se Zorica loše oseća, a onda su i zadrugari videli da je njihova cimerka prebledela. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nada Obrić i Zorica Marković

- Produkcijo, Zorica ima mnogo viskok pritisak, dođite brzo - Vikala je Miljana, a to je potvrdila i Nada.

Produkcija je istog trenutka reagovala i pružila lekarsku pomoć Markovićevoj. Ona je na nekoliko minuta bila odsutna iz "Zadruge", a po povratku se požalila ukućanima da je imala nizak pritisak, 70 sa 45. 

  •  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading