Zorana se vratila u Zadrugu, pa naskočila na Filipa!

Autor:

Zadruga

22.05.2018

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stranci i dalje posećuju Belu kuću, a kako su pomislili da posle Ace Živanovića, Save Džehverovića i novinarske ekipe u Zadrugu ući neko ko će ih na sličan način iznenaditi, ovoga puta svi su doživeli šok kada su ugledali zadrugarku koja je pre mesec dana napustila takmičenje.

Foto: printscreen/youtube.com
Zorana provocira zadrugare

Zorana Stefanov uletela je u dvorište i na sve moguće načine pokušavala je da ih izazove da joj se obrate.

Ona je prvo ušla u svoju sobu sa pitanjem zbog čega je neko legao na njen krevet, a moglo bi se reći i da je napravila scenu. Takmičarima je malo falilo da prasnu u smeh, ali su se i te kako uzdržavali od toga.

Zorana je znala da će Nemanji Đeriću Đeksonu biti najteže zbog njenog prisustva, pa je otišla u hotel kako bi se sa njim obračunala, jer je dopustio da u njenom krevetu spavaju Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić.

- Pi*ko jedna, pustio si njih da spavaju u mom krevetu, sram te bilo! Ej, došla sam da te vidim, šta se glupiraš! Kakvo je ovo ponašanj! Daj mi upaljač, stipsaro jedna, sram te bilo! Kuliraš me! - vikala je Zorana.

Foto: printscreen/youtube.com
Zorana i Filip

Bivša učesnica se često približavala Filipu, a njena namera bila je da isprovocira i Mariju Anu koja je sa njim u vezi.

- Filipe, gde si brate? Marija Ana, ćao! Dođi jednom da te poljubim, što me kuliraš i ti? Đeksone, kako se snalaziš bez mene? Ljudi, Andrijana, kako si ti, brate? - pričala je Zorana.

Ukućanka je neumorno pokušavala da ih nasmeje, a kako se moglo primetiti, za sve njih je ovo bio najteži trenutak, jer Zoranu je bez obzira na sve većina zadrugara zavolela.

Foto: printscreen/youtube.com
Zorana Stefanov

Ona je otišla i na svom krevetu im ostavila jednu poruku koja se ticala Đeksona koji nije ispoštovao njenu molbu da niko ne sme biti na njenom krevetu kada napusti Zadrugu.

- Ovo je Zoranin krevet i ne sme niko da legne na njega sem Đeksa i njegov devojke, a pogotovo ne Filip. Hvala Đeks, prijatelju moj - napisala je Zorana na svom krevetu.

Ali, ni to nije sve, Zorana je pre samog izlaska iz Zadruge svoje ime napisala na Filipovoj ruci, a nakon toga ih je sve srdačno pozdravila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading