(VIDEO) Biljićka odala Miljanu: EVO U KOGA JE TRUDNICA ZALJUBLJENA!

Autor: pink.rs

Zadruga

21.05.2018

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić otišla je danas u Rajski vrt, a dok je razgovarala sa Drvetom mudrosti, rekla je da želi da čuje pesmu. Kako bi se to dogilo, Biljićeva je trebalo da otkrije jednu tajnu. Izgleda da se Nadeždi baš sluša pesma s obzirom na to da je ispričala čak dve stvari koje samo ona zna.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nadežda Biljić

- Sinoć kada sam sedela sa Miljanom, priznala mi je da je i dalje zaljubljena u Marka i da će ga mučiti zato što je zaljubljena. To je meni priznala sinoć, a svima ostalima je rekla da je ne interesuje. Eto... desilo se još svašta nešto. Marija Ana i Filip su se pomirili, baš su sinoć bili intimni. Ja sam ih videla, a neće da priznaju - otkrila je Nadežda.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
MIljana Kulić

Nakon što je razmislilo, Drvo je odlučilo Nadeždi da ispuni želju i pusti numeru, a ona je rekla da želi da čuje pesmu "Kad zaboraviš juli", koju izvodi grupa Bijelo dugme. Nadežda je izjavila i kako joj se trenutno sluša ta pesma, nakon čega je deo ovog hita otpevala.

- Kasno je sad, kasno za sve. Nemam volje, a nemam ni snage da se menjam! - bio je deo pesme Bijelog dugmeta, koju je otpevala Nadežda.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Miljković

Drvo je Nadeždi reklo da će joj u toku dana ispuniti muzičku želju, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu ispod. Podsetimo, Nadežda Biljić sinoć je imala žestoku svađu sa svojim verenikom Mikijem Đuričićem, a pevačica nije izjavila da je ovu ljubavnu pesmu posvetila upravo njemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Katarina

22.05.2018 06:28

Marko je bio nezahvalan prema Miljani. Zato izgubio mnogo glasaca.

Dijana

22.05.2018 09:57

I ovaj Marko poceo naopako. Umesto da bude zahvalan on je najstrasnije vredja. Narod ne voli napadace na trudnice.