LUNA PRETERALA? Ispitivala Slobu o NAJMORBIDNIJIM detaljima sa godišnjice braka!

Autor: pink.rs

Zadruga

18.05.2018

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani danas se ponovo svađala sa svojim oženjenim dečkom Slobodanom Radanovićem, a nakon toga je želela od njega da čuje kako je izgledala proslava godišnjice braka sa Kristinom Kockar, koja je bila pre nekoliko dana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna više ne veruje u sebe

- Ništa, išli smo u taj apartman, isti kao onaj gde smo bili posle sahrane. Samo što je sada bio pod kamerama. Ma kakav film, nije bio. Ništa, ušli tu, bila kisela i obična voda, ja njoj i meni sipao kiselu, seli da pričamo, ušao konobar, poslužio večeru, jeli... - pričao je Sloba.

- Šta ste jeli? - raspitivala se Luna.

- Neka rolovana vešalica i slanina. Ona šopska salata sa fetom i grilovano neko povrće. Za desert čizkejk i neki kolač, pun tanjir voća. Bio šampanjac, to nisam ni otvarao. Posle kada smo večerali stiglo je pismo za igru istine, pet sati smo igrali igru, sedeli za stolom i svađali se - pričao je Sloba.

Blogerka je u nastavku želela da čuje od svog dečka zbog čega se sa svojom suprugom Kristinom Kockar svađao u noći kada su zajedno u hotelu slavili godišnjicu braka.

- Pa standardno. Zašto se kaje, da li ona konta zašto je meni bilo teško u braku. Šta bi promenila da se vrati i tako neke stvari. Ne znam oko čega smo se posvađali. Počelo je oko toga da sam ja lenj, da sam ja ovo, da sam ja ono - govorio je Radanović.

Razgovor Lune i Slobe iz paba možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading