VIDOVITI GAGI POSLAO PORUKU ĆERKI: Lunči, ja sam sve ovo PREDVIDEO!

Autor:

Zadruga

18.05.2018

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S obzirom na to da su Luna Đogani i Sloba Radanović raskinuli, kao i da je blogerka sada u veoma lošem stanju u radio "Amneziju" stigla je poruka njenog oca Gagija Đoganija koji je za svoju ćerku imao reči podrške. A onda je otkrio i da je on znao da će se sve ovo dogoditi:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Slušala poruku oca... Luna Đogani

Milan Milošević koji je pored Baneta Čolaka i Bore Santane voditelj u radiju "Zadruge", pročitao je pismo koje je poslao Gagi:

- Kakve su to suze objasni nam šta znače, zašto si tužna, budi srećna i nemoj da padaš u depresiju. Svi smo uz tebe Lunči naša. Tata je sve ovo predvideo i samo sam se pitao tog dana kako ćeš kćeri sve ovo podneti. Nisam ja džabe jednom rekao: "Svi smo uz nas". Nema šta da se sekiraš ćero, ti znaš da te čeka bajka, tata je koji treba da se sekira. Vole te puno tvoji Đoganijevci - pročitoa je Milan, navodno, pismo luninog oca. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
I Sloba slušao Gagijevu poruku... Sloba Radanović

Dok je slušala ove reči, Luna se blago osmehivala, ali nije bilo druge reakcije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading