(VIDEO) OVO čeka Teodoru posle Zadruge!

Autor: pink.rs

Zadruga

17.05.2018

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od 6. septembra kada je počeo rijaliti "Zadruga" sve oči uprte su u zbivanja u novoizgrađenom gradu nadomak Beograda. Kroz Belu kuću prošlo je mnogo rijaliti učesnika, a oni najbolji i najzanimljiviji ostali su tu od početka do danas. Neki od njih su Sanja Stanković, Teodora Džehverović i Anđelo Ranković.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Teodora ispričala šta želi da uradi čim dođe kući

Do kraja rijalitija ima još dve nedelje, a Sanja, Teodora i Anđelo su u toku popodneva ćaskali o tome šta će raditi kada izađu iz "Zadruge".

- Ja neću da palim telefon taj dan kad izađem - rekla je Sanja.

- Stvarno, što - upitala ju je Teodora.

- Pa zato što će me čekati prijatelji, a mama će zvati Lejlu pa ću sa njom pričati tako. A ne ono da uključim telefon pa da me svi zovu - nastavila je Sanja. 

- Dobro, da, slažem se. Isto, ni ja neću da uključim. Jer ja kad imam telefon, ja sam isključena totalno. Lepo kad budem legla, kad se budem iskulirala, istuširam se... Jao Bože... Legnem i da vidim, gde smo pošli, kud smo pošli. Upalim sveće, otvorim prozor, zvezde... Ma gde, neću moći da spavam - rekla je Teodora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading