Kija i Sloba pravili bebu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supružnici Kristina Kockar i Slobodan Radanović noć u hotelu koju su od Velikog Šefa dobili na poklon za prvu godišnjicu braka iskoristili su da prave dete! Naime, čim su se osamili, između njih dvoje su se očito rasplamsale stare strasti, pa su se sakrili u toalet, koji nije pokriven kamerama, kako bi mogli da vode ljubav.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Sloba Radanović i Kija Kockar

Iako se to nije moglo videti, Kijine i Slobine reči pre i posle samog ljubavnog čina i te kako ukazuju na to da je između njih bilo bliskosti. Dok su imali romantičnu večeru za stolom, njih dvoje su uživali u razgovoru i zamišljali šta bi se dogodilo kada se ne bi vratili u "Zadrugu", već kada bi ostali nekoliko poslednjih dana rijalitija u hotelu.

Sloba: Zamisli kažu nam: "Do kraja rijalitija ćete biti ovde". Šta da radimo ovde?

Sloba: Zamisli kažu nam: "Do kraja rijalitija ćete biti ovde". Šta da radimo ovde?

Kija: Da pravimo decu!

Sloba: Da, to sigurno!

Kija: Što, baš top, ima kamera na svakom koraku. Imamo reflektore. Tako se prave deca.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Kija Kockar i Sloba Radanović

Kristina je posle ovih reči zapevala stihove pesme "Kako se prave bebe" grupe Vampiri, a kada je došlo vreme za spavanje, tek negde oko šest ujutru, oboje su se zaputili u spavaću sobu, gde je bio postavljen veliki bračni krevet samo za njih dvoje. Pošto je kamera snimala spavaću sobu, njih dvoje su iskoristili priliku da se dovate u toaletu, a za to vreme na snimku se mogao videti prazan krevet. Očito da se Kija i Sloba nisu šalili kako će da prave bebu, već su, karikirajući datu situaciju, pokušali samo da skrenu pažnju sa toga. Kada su posle izvesnog vremena legli u bračni krevet, pravili su se kao da se ništa nije desilo, a Radanović se nakon desetak minuta požalio da mu je loše, da ga muči alergija i da mora da izađe iz spavaće sobe jer ne može da diše. Sloba je jutro dočekao u dnevnoj sobi, a njegova žena Kija sama u bračnom krevetu. Ipak, nakon buđenja oboje su bili vidno raspoloženi, nasmejani i veseli. Poslužen im je romantičan doručak, za kojim su crvkutali i smeškali se.

Kristina: Da pravimo decu!

- Zašto nisi uvek tako slatka? Znaš kako sam ti rekao prvi put kada sam te video? Da si mala i samo moja i slatka. Gde je ova Kija bila nekada? Sada nosiš i helanke i patike, a ranije to nisi radila. Ja sam šokiran - komentarisao je Sloba zadivljen i oduševljen kako se njegova žena promenila.

Oni su i sve vreme pre povratka u "Zadrugu" proveli ćaskajući kao da nikada nisu ni bili u svađi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ivana

16.05.2018 10:35

Ocigledno Sloba nije uopste zainteresovan za seks sa bilo kojom zenskom osobom u Zadruzi.

Odgovori 16 5
Plavi

17.05.2018 13:28

@Ivana - A sa muskom osobom?

Marina

16.05.2018 14:44

naslov bez osnova, pa onnju ni jpoljubio u čelo nije, kakvabeba. Sloba ne voli Kristinu, hteo je samo kao čovek ,pošto je ona to tražila formalno da učestvuje u tome. U lajvu zatzolom predsvimaje rekao"čestitam svimakoji slave godišnjicu"..., on zna šta želi od sog života. L U N U, ludo jevoli i tosvi znaju, čak i i.

Odgovori 5 21
Simka

01.06.2018 19:17

kaka beba,kakvopomirnje.kritinauvekvodi monoog. Sloba jćuti i tstirana je.Vrlo dobro je poznaje...manipulatka ifolirant,sve izvrće usvou koritst.