Sara Reljić spasavala pijane mladiće da ne umru!

Autor: D. Lukić

Zadruga

15.05.2018

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat jedne od najatraktivnijih zadrugarki Sare Reljić, Filip Reljić zadovoljan je dosadašnjim učešćem svoje sestre u "Zadruzi".

Kako se finale polako bliži, rešio je da progovori o onome o čemu niko od članova porodice Reljić nije do sada govorio u javnosti. Ekskluzivno za Rijaliti Filip je otkrio da je Sara još kao tinejdžerka uspela da spase tri pijana mladića od sigurne smrti, a tada je imala samo 15 godina, pa je i svoj život zamalo dovela u opasnost.

Filip: Jedan od momaka imao je frakturu lobanje, a drugi je polomio nogu

- Kao mali Sara i ja često smo boravili na moru sa svojim roditeljima. Kao tinejdžeri stalno smo bili na plaži Žanjice, koja je udaljena samo nekoliko kilometara od Herceg Novog. Kako tog dana i nije bilo baš pogodno i toplo za kupanje, sa sestrom sam igrao odbojku pored mora, ne obraćajući pažnju šta se okolo dešava. Kako su talasi bili ogromni zbog vetra koji je duvao celu noć, nije bilo baš bezbedno za kupanje. U jednom trenutku primetili smo grupu mladića kako planiraju skakanje sa poprilično visoke i opasne stene. Na mestu sa koga su skakali stajala je gajba sa pivom i radio preko koga su slušali muziku, pa je bilo očigledno da su bili pod gasom - priča Filip i nastavlja:

 

@pro_makeup_suzana

A post shared by Sara Reljic (@sara_reljic.1) on May 13, 2018 at 6:12am PDT

- U jednom trenutku čuli smo da su počeli da viču i koškaju se, pa smo ih pogledali, ali smo mislili da će se situacija smiriti. Međutim, u jednom trenutku dvojica mladića uhvatila su jednog i počela da ga ubeđuju da skoči sa litice iako je on sve vreme odbijao, a drugi momci su se sve vreme smejali. U sledećem trenutku jedan od momaka se okliznuo i povukao još dvojicu sa sobom, pa su počeli da padaju. Kako se nisu dovoljno odbacili, pali su na oštre stene, a kako su verovatno bili mortus pijani, nisu mogli ni da plivaju. Sara ja smo odmah krenuli ka njima jer smo videli šta se dogodilo, a moja sestra je uletela u vodu i počela da ih izvlači pijane i krvave, a jedan je plutao bez svesti. Drugi momci koji su pritrčali nisu bili u stanju da pomognu drugovima jer su najverovatnije bili pod dejstvom raznih psihoaktivnih supstanci koje su mešali sa alkoholom - otkrio je Filip.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading