NAJPOZNATIJI BRAK DOČEKAO GODIŠNJICU U RIJALITIJU: Pop koji je venčao Kiju i Slobu otkrio DETALJE SA SVADBE!

Autor: pink.rs

Zadruga

14.05.2018

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Slobodan Radanović, koji se prošle godine 14. maja oženio Kristinom Kockar, a da nije prevario suprugu sa Lunom Đogani slavio bi prvu godišnjicu braka da u "Zadruzi" .

RepublikaFoto: instagram.com/kristinakockar
Kija i Sloba na venčanju

Njih dvoje su se venčali posle pet godina veze, a već u septembru, samo sedam dana od ulaska u rijaliti "Zadruga", Sloba je prevario suprugu.

Pre pet godina venčala su ih dva popa, koja su rekla da se nisu nadali da će Kija da uđe u "Zadrugu" nakon što je prevarena.

- Mnogo smo ponosni na Kristinu. Ceo Zrenjanin je uz nju, svi su uz nju. Mi je znamo otkad je bila mala, i nju i njenu majku i njenog oca. Znamo sve o njoj. Iznenadili smo se zbog onoga što joj je Slobodan uradio, a još više kada je ona odlučila da uđe u Zadrugu - rekao je jedan od njih dvojice.

Oni se sećaju i Kijinog i Slobinog venčanja i kažu da je ono proteklo bez ikakvih incidenata, negirajući na taj način priče da je na svadbi vladala negativna atmosfera.

- Svadba je protekla u najboljem redu, nije bilo nikakvih incidenata kao što se pisalo. Oni su izgledali kao svaki srećan zaljubljeni par - objasnio je pop.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading