KRUNIĆEVA SE UKLJUČILA PA PITALA ĐEKSONA: Zbog čega je Andrijana FINIJA OD MENE?

Autor:

Zadruga

13.05.2018

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitanja koja jednom sedmično postavljaju članovi porodice, prijatelji i bivši cimeri zadrugarima i sinoć su uznemirila pojedine učesnike, a ponajviše Andrijanu Radonjić i Nemanju Đerića Đeksona kada se u rijaliti putem video poziva uključila njegova bivša Jelena Krunić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
I ona je iznervirala Krunićevu... Andrijana Radonjić

Krunićeva je postavila pitanje svom bivšem, koji je noć pre toga govorio kako je ona devojka lošeg morala:

- Beše osuđivali ste me svi što sam ja prevarila dečka u Zadruzi sa Đeksonom. Pa recite mi sada šta je tu Andrijana uradila koja je sedam meseci bila jako fina i povučena, a čak je i pljuvala Đeksona. Đeksona bih pitala zašto sam ja u košu tih devojaka lakih morala, kao što mi se čini sinoć si to rekao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sad se kaje što je bio s Jelenom Krunić... Nemanja Đerić Đekson

Na noge je odmah skočila Andrijana koja se našla prozvanom:

- Nikada nisam osuđivala ili komentarisala njenog dečka. Mnogi su je osuđivali, ali stavno nisam ja to radila. Mislim da je ona to pogrešila. Ja sam i dalje ista ona fina Andrijana, mislim da nisam ništa pogrešila.

Nakon nje i Nemanja je odgovorio na pitanje:

- Znam na šta je mislila, juče sam rekao novinarima da je dosta ljudi od mene napravilo nekog monstruma. Nisam reako da su one devojke lakog morala, ali su za razliku od Andrijane pale sa druge planete. Ja sam se izvinjavao za sve naše gluposti. Ona je stvarno gotivna, ja bih voleo da se nikada ni sa jednom od njih nisam smuvao. Sada ispada da sam se ja nešto igrao sa njima, a one su svesno ulazile u to.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Plavi

13.05.2018 20:31

Razlika je u tome sto Andrijana jos nije pljasnuta. Posle ce biti iste, ostavljene i zaboravljene.