DOKAZ: Miki zaljubljen do ušiju!

Autor: pink.rs

Zadruga

11.05.2018

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić i Miki Đuričić pre tri dana odlučili su da se vere i na taj način krunišu svoju vezu, u čiju čast je bilo organizovano slavlje. Od tada, njih dvoje se ne razdvajaju i šetaju zagrljeni.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
U ljubavi ko tinejdžeri

Prvi poljubac za koji oni kažu da je bio prijateljski je vodio ka prvom se*su, a potom su nastavili svoju avanturu iz čega se očigledno rodila ljubav. Iako Miki priča da je sve to rijaliti igra, čini se da Nadežda ne deli njegovo mišljenje, pa je svojim cimerima otkrila šta se zapravo dešava u sobi za izolaciju gde provode dane. 

- Kao deca smo. Ležimo juče kao deca od 17 godina. Ja ga pitam: "Je l' ti fali nešto?". On kaže: "Ne fali mi ništa, dođi da se ljubimo, mnogo mi je lepo". Bilo je hemije između nas još od prvog dana. Mi smo se sprdali, pa smo počeli da se svađamo i onda se desilo to što se desilo. Uvek je negde bio tu. Šta god da se meni desi, on je uvek bio tu - pričala je Nadežda cimerima. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Nadežda je uverena da je njihova ljubav prava i da iako nisu planirali da imaju nešto ozbiljno, njihova srca i emocije su govorile drugačije. 

Sva ushićena ona je prepričavala prisutnim zadugarima da između nje i Mikija cveta ljubav, a šta je još rekla i kakve su reakcije zadrugara bile, pogledajte u narednom video-snimku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Baki

11.05.2018 20:54

Kakva ljubav. Ovo je fejk veza po izlasku iz zadruge svako na svoju stranu. Samo hoće da budu u žiži interesovanja, videli da parovi bolje prolaze od pojedinačnih takmičara. Pokušavaju da osvoje nagradu ovom pričom

Ana

11.05.2018 21:27

Nije se Nada baš usrećila