VRHUNAC ZADRUGE! SLOBA DAO ODGOVOR - izlazi li kao Kijin muž ili Lunin dečko?

Autor: pink.rs

Zadruga

11.05.2018

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom prethodne večeri ukućanima su puštani video-snimci u kojima su imali priliku da vide šta su sve pričali jedni o drugima. Prikazan je bio i razgovor između Lune Đogani i Milana Miloševića, koji su komentarisali to što je Kristina Kockar rekla da želi da se razvede od Slobe Radanovića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović dao odgovor na ono šta nas sve zanima...

 Tu priču je Kija i potvrdila, a Đoganijeva je ovom prilikom želela da otkrije šta je novinar postavio kao pitanje pevaču, ne bi li dobila možda odgovor. 

 - Da li bi voleo da izađeš kao Lunin dečko ili Kijin muž? - otkrio je Sloba jedno od pitanja koje mu je postavio Milan. 

 - Svi znamo odgovor, ti ćeš biti njen muž i kad izađeš odavde. To je novinarsko trik pitanje - rekao je Milan.

 - Dobro, ja sam odgovorio, nisam naseo na trik - rekao je Sloba koji je Milanu dao odgovor na postavljeno pitanje, međutim, pred ostalim zadrugarima nije želeo da detaljiše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tonka

25.05.2018 06:44

Ženo dokle ćeš da e ponižaa više.on tebe ne voli i nikada neće više biti sa tobom. Imaš ti svoje pajtose ibavi se sa njima... Ostavi ovog divnog čoveka na miru.ponekad mi dodje da razbijem ekran, koliko me ova žena lakog morala nervira.Sloa iLunado poede... Samosevolit,ljubav je jta kojaj ruši se granice.