(VIDEO 18+) PREKINULI PROGRAM! Mina Đeksonu nalupala šamare - US*AĆU TI SE U ŽIVOT! ISELIĆEŠ SE IZ BEOGRADA

Autor: alo.rs, Republika

Zadruga

10.05.2018

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku porodičnog sastanka koji je Veliki šef došlo je velike svađe između Nemanje Đerića Đeksona i Mine Vrbaški! Đekson je napao Minu, počeo da je vređa, a onda je reagovalo obezbeđenje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina agresivno na Đeksona

Mina je udarila Đeksonu nekoliko šamara tokom rasprave. Nakon toga obezbeđenje je hitno uletelo u kuću kako bi sprečili dalji obračun.

- Izaći ćeš odavde, tebra. Jesi ti normalna? Usra*u ti se u život. Sad ću da raskinem sa Andrijanom, a tebi ću da se use*em u život! Iselićeš se iz Beograda! Šta hoćeš ti od mene? Tri šamara mi lupila! Produkcijo, zahtevam da je izbacite! Šta hoćeš od mene, rugobo jedna mala? Sad će da te izbace napolje 100 posto, tebra! Ajde, udari mi šamar. Što se sada ne sečeš? Što se sada ne sečeš? Sad ćeš da se isečeš 100 posto! Ideš kući, tebra, nećeš više preko mojih leđa da ostaješ u rijalitiju! Ideš kući, smrdljivice! Možeš da ga duvaš, smrdljivice mala!

Najveća si radodajka! Tebe svi gotive jer misle da će da te pljasnu zato što si radodajka! Nemoj onda da se žališ što niko neće da se zaljubi u tebe, imaš đanu kao moja baba pokojna od 70 godina! Smrdiš, tebra, zato te nisam ni pipao više! Neću da kanalim druge ljude koji su rekli da smrdiš! - vikao je besan Đekson. Mina je vikala da je najbolja u rijalitiju i da je ona pobednik.

- Najbolja sam u ovoj igri, pa idem kući, hvala, hvala! Ja sam pobednik ove igre! Idemo, pozdrav za Šaka! Pobednik sam bre! Ovaj degen ne zna ništa osim da devojke naziva kur*ama! Jesam, ku*va sam, šta sam još? Manipulator, lopov! Ti si jedno malo govno koje niko ne voli! A ja i dalje njega volim jer sam bolesna, brate! - odgovorila je zadrugarka. Nakon njihove svađe, u kuću je stilgo pismo u kom je saopšteno da je Mina kažnjena zbog napada na Đeksona.

- Zadrugari, doneli smo odluku da zbog fizičkog kontakta Mina bude kažnjena direktnom nominacijom i mesečnim honorarom - pisalo je u pismu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading