(VIDEO) U LAŽI SU KRATKE NOGE! Kija i Luna razotkrile Slobine namere - on POBEGAO IZ KUĆE!

Autor: pink.rs

Zadruga

10.05.2018

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević kao predstavnik novinarske profesije odlično obavlja svoju funkciju i u rijalitiju "Zadruga", pa neretko sazna od svojih cimera velike tajne. On je često posrednik u prenosu informacija između ljubavnog trougla.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija i Luna uhvatile Slobu u laži

S obzirom na to da je pred svim ukućanima obelodanio ono što mu je Luna Đogani prenela, izazvao je veliku svađu između blogerke i Slobe Radanovića. 

- Sinoć je rekla nešto zbog čega smo se svi mi šokirali, da mu ne zamera ono što će se desiti za dva, tri dana ili za deset godina - prepričavao je Milan. 

- Jesi li to rekla? Ne, rekao sam ti da ti znaš moja osećanja i šta ja osećam prema tebi i šta god da se desi za 5 dana ili 10 godina, ti znaš da ti ja želim dobro i nemoj nikad ništa da mi zameriš - bio je zaprepašćen Sloba. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Nisi to rekao, lažeš! - odbrusila mu je Luna. 

No, to nije sve. Priča se produbila dalje. Ljubavni trougao se dotakao trenutka kada su bili na muzičkom takmičenju "Zadrugovizija 3". 

Njih troje su polemisali o čemu je bilo reči pred sam nastup u bekstejdžu. Pevač je tada priznao da ga je iznerviralo što je njegova devojka ispraćena uzvicima "Au!" i da je poslao svoju suprugu da prva kroči na scenu kako bi saznao kakve će biti te reakcije. 

- Pošto je bilo pitanje ko će pobediti, ti si rekao verovatno ćemo pobediti njenom zaslugom. Ti si meni rekao "izađi prva da vidimo kako će da reaguju", a onda sam ja rekla da smo se dogovorili da idemo zajedno, ja sam mogla da odustanem - rekla je Kija, a onda se pozvala na to da je sve zabeležila kamera emisije "Premijera". 

Sloba se pobunio zbog onoga što je Kockareva izjavila, pa izleteo iz Bele kuće kao furija. Kako je sve izgledalo možete pogledati u narednom video-snimku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
nadamaja

17.07.2018 05:12

Umisljena zeno ako mislis da si lazima uspela da obmanes narod i da ces uspeti u zivotu budi sigurna da neces jel u lazima su kratke noge