(VIDEO) MINA dere kožu s leđa ĐEKSONU

Autor:

Zadruga

10.05.2018

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson su završili davnih dana. I dok je Đrekson krenuo putem Andrijane Radonjić, Mina i dalje iznosi pred svima prljavštine iz njihove veze i trudi se na sve načine da povrati izgubljenog "alfa" mužjaka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški pokušava da omekša Đeksona

- Nemanja veoma dobro zna o čemu smo nas dvoje razgovarali da li mogu još jednom da ga zagrlim, da li mogu da budem bliska sa njim, jer sam ja ipak sa njim provela najlepši period od najlepšeg do najgoreg trenutka. On vrlo dobro zna... ja sam se ušunjala u krevet, zagrlila sam ga, posle nekoliko minuta počeli smo da se mazimo - ispričala je do detalja Mina šta su radili pod jorganom. 

- Ja nisam bio svestan kad se ona ušunjala, ali sigurno bih osetila da sam je "vatao", zadovoljavao. Nemam razlog da lažem, Andrijana i ja smo raskinuli, ne bi bio problem da joj kažem zagrli me. Ali nisam to rekao... Ja sam rekao da se ne ložim na tebe, prestani da mi praviš ovde smicalice - rekao je Đekson bivšoj devojci. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Andrijana Radonjić se ne da!

Mina nije odustajala i svakom svojom narednom izjavom je pokušavala da dočara situaciju koja se dogodila pre nekoliko večeri, dok su Đeksona zasmejale njene reči. 

- Ne mogu da te maltretiram i da idem za tobom. Sviđaš mi se, šta je tu problem - otvoreno je rekla MIna, dok je Đerić govorio da on ne oseća ništa prema njoj i da voli drugu devojku. 

Voditeljka je upitala Andrijanu, Đeksonovu novu ljubav da prokomentariše da li veruje u ono što je ispričala njena cimerka i da li će to pokolebati njen odnos sa Nemanjom. 

- Meni je Mina rekla da kada budem videla snimak da ću se smejati.  Ja kad se zaljubim, ja ne otupim, nego mi se prag tolerancije završi. Nisam glupa...Biću tolerantna što se ove situacije tiče, a kad se pojavi snimak, onda ću reagovati - dala je Andrijana komentar na sve ovo. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading