(VIDEO) EVO ZBOG ČEGA SU ZARATILI ŽUTI I ĐEKSON!

Autor:

Zadruga

01.05.2018

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je stanarima Bele kuće pripremio iznenađenje poslavši im namirnice za roštiljanje kako bi kako treba proslavili današnji praznik. U prvi mah zadrugari su pohitali da preuzmu sandruke sa hranom i pićem i odmah počeli sa pripremama.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadrugari

Nekolicina njih je želela da popije svoje pivo, a Marko Miljković je insistirao da se sve sačuva dok se meso ne ispeče, ali mu to nije pošlo za rukom. 

U jednom trenutku u raspravu su ušli Nemanja Đerić Đekson i Radosav Stefanović Žutizbog toga što je Đekson dao predlog da se pivo nosi u tuš kabinu, a Žuti je zahtevao da pivo ostane pored njih u velikoj šerpi koja je napunjena hladnom vodom. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadrugari

Iako su povisili ton jedan na drugog, Marko je smirivao situaciju i nije dozvolio da se njegovi cimeri posvađaju i upropaste savršen trenutak koji im je obezbedio Veliki šef poslavši im roštilj. 

Kako je izgledala rasprava između Žutog i Đeksona pogledajte u narednom video-snimku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading