NAPALI NADEŽDU ZBOG S*KSA S MIKIJEM!

Autor:

Zadruga

21.04.2018

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos koji se dogodio imeđu Nadežda Biljić i Mikija Đuričića za Vaskrs, a zatim se ponavljao i kasnije, tek sada je glavna tema u "Zadruzi" i mnogi su osudili upravo pevačicu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Prija joj Miki... Nadežda Biljić

Nadežda je tokom današnjeg porodičnog sastanka govorila kako joj seks  s Đuričićem prija, kao i da je on ne tretira kao krpu. S druge strane, ona je pričala kako ju je Bane Čolak razočarao jer ju je lagao o mnogim stvarima za koje je ona tek sada saznala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Provocira Nadeždu... Lepi Mića

Biljićevu su prozivali jer je navodno ona svima ispričala da je imala seks s Mikijem, a potom su je provocirali da joj ni higijena nije jača strana. Naravno, predvodnik napada bio je Lepi Mića:

- Čuo sam da si loša u seksu! Nehigijenski, uza zid - govorio je Mića koji je dodao da je ona svima razglasila da je imala odnos s pčelarom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Napali je zbog nehigijene... Nadežda Biljić

- Ja se kupam pre i posle svakog seksualnog odnosa. Inače, ne zanima me šta bilo ko misli, a posebno Lepi Mića. Nisam nikog izdala - kazala je Biljićeva koja je dodala da je svoju tajnu odala samo Kiji koja je svima razglasila.

Ona je kazala i da se izvinjava svima ako je najprljavija i najgora i izašla iz prostorije vidno uznemirena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marija i Srđan

22.04.2018 01:44

Zadrugu gledamo zbog Kije.Obrazovana,kulturna,jaka,dostojanstvena...