U ZABLUDI? Sanjina mama otkrila šta misli o vezi Matore i SVOJE ĆERKE!

Autor: Pink.rs

Zadruga

17.04.2018

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veza koja je posle Lunine i Slobine izazvala najveću pompu jeste ona između Sanje Stankovioć i Jovane Tomić Matore, a svi su isčekivali trenutak kada će o tome svoj sud dati misicina mama, Branka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Misli da joj se ćerka samo druži s Matorom... Branka Stanković

Sanjina mama, Branka sinoć se uključila u rijaliti "Zadrugu" kako bi razgovarala sa svojom ćerkom i jedino što je kazala Matoroj je da više ne sekira svoju ćerku. 

A kasnije je i prokomentarisala vezu svoje ćerke sa devojkom, za koju misli da je zapravo prijateljstvo:

- Znam da i sada razmišlja kako ja gledam na sve to, šta ću joj reći kada je budem videla i tako dalje. Ja njoj ništa ne zameram. To je psihički pritisak, a davljenik se i za slamku hvata. Vidi se da je to prijateljstvo i da su one našle tu neku podršku jedna u drugoj, pa neka tako ide do kraja - kaže Branka. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
A njih dve se vole... Matora i Sanja

- Ne želim uopšte da razmišljam o tome sve dok ne budem sa njom razgovarala. Ja to sada gledam kao snimanje jedne serije, gde je napisan neki scenario i onda se po tom scenariju snima. Ne bih volela drugačije da razmišljam jer bih onda sebe psihički opterećivala. Kada je ulazila u rijaliti, ja sam joj rekla "Sanja, molim te, nemoj da me obrukaš tamo", a ona mi je odgovorila "Ako misliš da ću sa nekim biti u vezi, neću sigurno" i onda je ona valjda vođena time, da neće to (vezu sa muškarcem) započela tu neku priču sa Matorom. Možda nije ni bila svesna da će to otići tim putem. Nije bila svesna šta se dešava oko nje, to je jedino moje obrazloženje, ako je i drugačije, podržavam je - tvrdi Sanjina majka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading